Sledite Sony Slovenia

V&S

Znani so vsi zmagovalci natečaja Sony World Photography Awards 2019

Sporočila za javnost   •   apr 17, 2019 23:59 CEST

● Italijanski umetnik Federico Borella postal fotograf leta ● Razkrita imena 10 zmagovalcev in finalistov profesionalnega tekmovanja ● Razglašeni zmagovalci odprtega, mladinskega in študentskega tekmovanja ● Fotografije na voljo na www.worldphoto.org/press

Sony predstavil izjemno trpežna in hitra zunanja trda diska SSD

Sporočila za javnost   •   apr 05, 2019 18:00 CEST

Sony je predstavil dva nova zunanja trda diska SSD, zmogljivo serijo SL-M in standardno kompaktno serijo SL-C. Ponašata se z izjemno trpežnostjo, visoko hitrostjo, strojnim šifriranjem in uporabno programsko opremo, ki varnost podatkov fotografov in video snemalcev ohranja tudi v težavnih pogojih.

Sony predstavil RX0 II, najmanjši in najlažji  premium ultra-kompaktni fotoaparat
Znan je ožji izbor fotografov profesionalnega tekmovanja natečaja Sony World Photography Awards 2019 za najbolj impresivno serijo fotografij
Sony predstavlja spominsko kartico CFexpress tipa B z neprimerljivo hitrostjo branja in zapisovanja do 1700 MB/s  oz. 1480 MB/s [1]
Prejemnik nagrade za Izjemen prispevek na področju fotografije na 2019 Sony World Photography Awards je Nadav Kander

Sporočila za javnost   •   mar 05, 2019 15:29 CET

● Obsežna predstavitev del Nadava Kanderja bo v sklopu razstave 2019 Sony World Photography Awards Exhibition na ogled v galeriji v Somerset House med 18. aprilom in 6. majem ● Nadav Kander se bo 18. aprila v Londonu ob otvoritvi razstave pogovarjal z Williamom A. Ewingom ● Znamenita dela Nadava Kanderja so na ogled na spletni strani https://press.worldphoto.org

Sony predstavil nov fiksni objektiv polnega formata 135mm F1.8 G Master z osupljivo ločljivostjo in mehkobo neostrine (bokeh) ter izvrstno zmogljivostjo samodejnega ostrenja
Sony predstavlja nov daljinski upravljalnik z brezžično tehnologijo Bluetooth®

Sporočila za javnost   •   feb 26, 2019 16:06 CET

Novi RMT-P1BT omogoča zanesljivo in natančno brezžično fotografiranje

Na natečaju Sony World Photography Awards tudi letos slavi slovenski fotografski talent

Sporočila za javnost   •   feb 26, 2019 09:20 CET

Osupljive zmagovalne fotografije odprtega tekmovanja natečaja Sony World Photography Awards 2019

Sporočila za javnost   •   feb 26, 2019 09:19 CET

● Danes razglašeni zmagovalci desetih kategorij odprtega tekmovanja za posamične fotografije ● Objavljena so tudi imena prejemnikov nacionalnih nagrad – lokalnih fotografskih talentov iz 62 držav ● Ožji izbor profesionalnega tekmovanja bo objavljen 26. marca, skupni zmagovalci pa bodo razglašeni 17. aprila v Londonu ● Fotografije so na voljo na www.worldphoto.org/press

Sonyjeva vodilna serija televizorjev XG95 4K HDR z osvetlitvijo Full Array LED kmalu na voljo

Sporočila za javnost   •   feb 19, 2019 10:41 CET

Sonyjevi televizorji serije XG95 4K HDR z osvetlitvijo Full Array LED se ponašajo s celo vrsto naprednih tehnologij in zagotavljajo popolno harmonijo slike in zvoka z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™. V trgovinah bodo na voljo od začetka marca

Znan je ožji izbor za odprto in mladinsko tekmovanje fotografskega  natečaja Sony World Photography Awards 2019

Znan je ožji izbor za odprto in mladinsko tekmovanje fotografskega natečaja Sony World Photography Awards 2019

Sporočila za javnost   •   feb 05, 2019 09:02 CET

Prva razglasitev ožjega izbora natečaja SWPA 2019 razkriva čudovite fotografije s celega sveta.

Sony širi linijo televizorjev s štirimi novimi serijami 4K HDR

Sporočila za javnost   •   feb 01, 2019 12:11 CET

Novi Sonyjevi televizorji 4K HDR prinašajo odlično kakovost slike in množico pametnih funkcij.

Nova programska oprema ‘Imaging Edge’ izboljšuje mobilno povezljivost in širi ustvarjalne zmogljivosti fotoaparatov Sony

Sporočila za javnost   •   jan 15, 2019 20:46 CET

Sony predstavlja novo mobilno aplikacijo ‘Imaging Edge’ in več posodobitev za obstoječe namizne aplikacije.

Sony predstavlja nadgradnjo fotoaparata α9 z večjo posodobitvijo programske opreme

Sporočila za javnost   •   jan 15, 2019 20:34 CET

Nove izdaje programske opreme bodo priznanemu Sonyjevemu fotoaparatu polnega formata prinesle izboljšano zmogljivost samodejnega ostrenja in nove funkcije.

Sony predstavil fotoaparat α6400, ki predstavlja naslednjo generacijo brezzrcalnih fotoaparatov. Odlikujejo ga funkcije samodejno ostrenje oči v realnem času, sledenje v realnem času ter najhitrejše samodejno ostrenje na svetu.

Sporočila za javnost   •   jan 15, 2019 19:55 CET

Novi brezzrcalni fotoaparat APS-C se ponaša z odlično kakovostjo slike, kompaktno zasnovo in številnimi naprednimi tehnologijami, prevzetimi iz Sonyjevih fotoaparatov polnega formata.

Družba Sony Europe imenovala novega predsednika
Kinematografska kakovost v udobju vaše dnevne sobe: predstavljamo novo serijo sistemov za domači kino

Sporočila za javnost   •   jan 08, 2019 12:28 CET

• Uživajte v kinematografskem prostorskem zvoku z novim enojnim zvočniškim modulom z vgrajenim globokotoncem HT-X8500 Dolby Atmos®® / DTS:X®. • Nov zvočniški modul HT-S350 ustvarja mogočen prostorski zvok in bogate nizke tone. • Doživite izjemen zvok in sliko ločljivosti 4K z novim predvajalnikom Sony UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray ™.

Sonyjevi novi visokozmogljivi zvočniki – prepustite se vrhunski izkušnji zabave

Sporočila za javnost   •   jan 08, 2019 12:15 CET

• Mogočen 360-stopinjski zvok in 360-stopinjska osvetlitev za vrhunsko izkušnjo zabave. • Novi Jet Bass Booster zapolni še tako velike prostore z udarnim, daljnosežnim basom. • Vsako praznovanje naredite nepozabno s še bolj zabavnimi in interaktivnimi funkcijami. • Novi prenosni brezžični zvočnik GTK-PG10, idealen za uporabo na prostem.

Nov nabor Sonyjevih zvočnikov EXTRA BASS™ popestri vašo zabavo z mogočnim zvokom