Sledite Sony Slovenia

Zaživela je nova spletna stran »Sony α Universe Europe«

Sporočilo za javnost   •   jul 10, 2018 16:01 CEST

Sony z današnjim dnem predstavlja spletno stran Sony α Universe Europe, ki je zasnovana kot stičišče informacij za naraščajoče število uporabnikov Sonyjevih fotoaparatov. Ponašala se bo z mnogimi ekskluzivnimi vsebinami:

-članki o Sonyjevih ambasadorjih na fotografskem segmentu,

-napotki, poimenovani ‘How to’ najboljših strokovnjakov za vse vrste fotografije,

-opisi, biografijami in galerijami slik Sonyjevih ambasadorjev fotografije,

-Sonyjevimi foto in video nagradnimi igrami, v katerih lahko sodelujejo uporabniki,

-podrobnostmi o lokalnih dogodkih, kjer si uporabniki lahko v živo ogledajo in preizkusijo Sonyjeve izdelke,

-najnovejšimi Sonyjevimi novicami o segmentu fotografije in videa.

Vsebina strani Sony α Universe bo pogledala izven okvirjev javne podobe ambasadorjev fotografije in raziskovala njihove strasti, ki jih ženejo in navdihujejo pri njihovem delu. Uporabniki se bodo lahko od njih učili tehnik in kreativnosti skozi poglobljene članke in navodila, ki bodo pokrivali vse vidike fotografije in fotografske opreme.

»V zadnjih nekaj letih je Sony spremenil pogled na številne izrazne možnosti, ki jih omogoča svet fotografije. Predstavitev nove spletne strani Sony α Universe Europe predstavlja naslednji korak v naši strategiji, ki bo uporabnikom pomagala kar najbolje izkoristiti potencial njihove Sony fotografske opreme,« pojasni Yann Salmon-Legagneur, direktor produktnega marketinga pri Sony Europe. »Fotografske tehnike želimo približati uporabnikom in jih navdušiti, da preizkusijo nove stvari s pomočjo najboljših fotografov na svetu.«

Nova spletna stran Sony α Universe Europe je sedaj aktivna s stalnim dodajanjem novih vsebin. Na voljo je v 22 evropskih jezikih, za prejemanje novic o različnih področjih pa se uporabniki lahko prijavijo tukaj

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument