Sledite Sony Slovenia

Sonyjevi novi visokozmogljivi zvočni sistemi za popolno zabavo

Sporočilo za javnost   •   sep 25, 2020 09:00 CEST

  • Vsestranska nova modela MHC-V83D in MHC-V73D sta primerna za vse vrste zabave
  • Izkusite izjemen zvok z na novo razvitim razpršenim zvokom Omnidirectional Party Sound
  • Ustvarite fantastično vzdušje z razpršenimi svetlobnimi učinki Omnidirectional Party Lights
  • Naj bo vsako praznovanje nepozabno s še več zabavnimi in interaktivnimi funkcijami

Sony je svoji družini visokozmogljivih zvočnih sistemov za celovito zabavo dodal dva vznemirljiva nova modela MHC-V83D in MHC-V73D, ki z razpršenim zvokom in svetlobnimi učinki, prenosno zasnovo in vrhunsko funkcionalnostjo ponujata idealno izbiro za ljubitelje zabave in za družine.

Še mogočnejši zvok

Nova modela visoko zmogljivih zvočnih sistemov vsebujeta pomembne izboljšave za večjo moč in boljšo kakovost zvoka, kot je uporaba izjemno učinkovitih zvočnih lijakov tako za visokotonske kot srednjetonske zvočnike,kar prinaša širši zvočni razpon in večji doseg zvoka ter boljšo pokritost.

Razpršeni zvok na modelih V83D in V73D

Zapolnite plesišče z osupljivim zvokom zahvaljujoč novemu razpršenemu zvoku Omnidirectional Party Sound na modelih V83D in V73D.Oba modela sta na sprednji in zadnji strani opremljena s štirimi visokotonskimi zvočniki za še več visokih tonov,medtem ko so zvočniki za srednje frekvence nameščeni na sprednji in zadnji strani naprave[1] ter tako sežejo še dlje in s svojim mogočnim in vznemirljivim zvokom ter jasnimi vokali navdušijo prav vse prisotne.

Razpršeni zvok Omnidirectional Party Sound je dosežen z uporabo sprednjih in zadnjih visokotonskih in srednjetonskih zvočnikov in nizkotonskega zvočnika ter ojačevalca globokih tonov JET BASS BOOSTER, s čimer bo vaša glasba segla še dlje, globoki nizki toni in izboljšana jasnost pa bodo zadovoljili vse plešoče.

Razsvetlite noč

Razpršeni svetlobni učinki na modelih V83D in V73D

V83D in V73D sta opremljena tudi s sistemom za razpršene svetlobne učinke Omnidirectional Party Light, ki bodo zabavo razsvetlili od tal do stropa in ustvarili nepozabno vzdušje.Sistem oddaja valove temno modre, nebesno modre in zelene barve ter večbarvne črte in tako pričara ambient resnično nepozabne zabave.Ustvarite pristno doživetje nočnega kluba z dinamičnimi in pomičnimi svetlobnimi učinki.

Osvetlitev zvočnika

V83D in V73D sta dodatno opremljena tudi z osvetlitvijo za srednjetonske in nizkotonski zvočnik v temno modri barvi, za dodaten vizualni učinek, ki se prilega prav vsem dogodkom.

Okoljska osvetlitev

Nova okoljska osvetlitev Ambient Light omogoča enostaven in nevsiljiv prehod iz popolne zabave v bolj sproščene vode in tako, na primer, družinam omogoča, da pomirijo energijo svojih najbolj razigranih članov s počasnejšo in bolj sproščujočo svetlobno animacijo.

Povzdignite zabavo na novo raven

Vhodi za način karaoke in mikrofon

Karaoke v domačem okolju vse bolj pridobivajo na popularnosti in Sonyjeva nova modela tudi tu ne razočarata ter vam omogočata prebuditi vašo notranjo pop zvezdo z dvema vhodoma za mikrofon.Pomerite se s prijatelji in ugotovite, kdo med vami najboljše odpoje vaše najljubše skladbe.Funkcija za odmev Microphone Echo vokal meša z glasbo v ozadju in tako doživetje naredi še bolj celovito ter obenem ustvarja učinek petja v koncertni dvorani.Ko se vaše glasilke utrudijo, lahko mikrofona in kable varno in enostavno shranite v namenski vgrajeni držali.[2]

Vhod za kitaro

Na voljo imate tudi vhod za kitaro, ki zvočnik uporablja kot ojačevalec s katerim lahko predvajanim skladbam dodate dimenzijo rock'n'rolla.Uživajte v treh načinih za vrhunsko improvizacijo:'Clean' za čist zvok, 'Overdrive' za popačen zvok in 'Bass' za vašo bas kitaro.

Nadzor v vaši dlani

Upravljajte z vso funkcionalnostjo kar iz plesišča z uporabo aplikacije Fiestable[3],[4] in prevzemite nadzor nad glasbo, osvetljavo in še marsičem s preprostim tapkanjem po zaslonu vašega telefona ali z glasovnimi ukazi.

Širši seznam skladb z aplikacijo Fiestable

Oba nova modela sta opremljena tudi s seznamom predvajanja za zabavo Party Playlist[5] ki tudi ostalim udeležencem zabave omogoča dodajanje priljubljenih skladb na seznam predvajanja.Prisotni lahko glasbo, shranjeno v njihovih pametnih telefonih[6], na vaš seznam predvajanja dodajo prek omrežja Wi-Fi® z uporabo aplikacije Fiestable in tako nadaljujejo z zabavo.

Razvrstitev za način Karaoke z aplikacijo Fiestable

Poiščite vse pevske superzvezde na zabavi z razvrščanjem Karaoke Ranking, novo funkcijo, ki je ekskluzivno na voljo za aplikacijo Fiestable.Pomerite se s prijatelji in se uvrstite na lestvico top 10 prisotnih karaoke zvezd. Najboljših deset bo lahko svoje ime in naziv pesmi vneslo na lestvico.

Način TAIKO za V83D in V73D

Način Taiko za modela V83D in V73D omogoča, da vsaki pesmi dodate svoje lastne bobnanje in sicer tako, da po zgornji plošči udarjate v ritmu predvajane skladbe. Ugotovite, kdo je najbolj ritmično nadarjen v spopadu s prijatelji in dodajte še eno dimenzijo zabavi.

Bolj robustna in odporna na poškodbe

V83D in V73D sta zasnovana kot odporna izdelka s trdnim plastičnim okvirjem, ki ščiti vse stranice enote in vse štiri vogale.Tudi prenašanje zvočnikov je sedaj lažje kot kadarkoli prej, saj sta modela opremljena s priročnim ročajem za prenos in trpežnimi kolesci, s katerimi lahko zvočnik preprosto zapeljete na zabavo.

Brezmejne priložnosti za zabavo

V83D in V73D lahko povežete s televizorjem in svoje najljubše filme, oddaje in športe doživite na povsem nov in vznemirljiv način.Izhod HDMI™ (ARC) omogoča enostavno povezavo med zvočnikom in televizorjem za ogled vsebin na zaslonu in predvajanje zvoka z zmogljivim zvočnikom.

DAB+ in standardni FM radijski sprejemnik medtem prinašata poslušanje vaših najljubših radijskih postaj kjerkoli in kadarkoli.

MHC-V43D in V13

Sony bo v začetku prihodnjega leta v Evropi ponudil tudi modela MHC-V43D in MHC-V13,ki sta opremljena z dvema sprednjima visokofrekvenčnima zvočnikoma in ojačevalcem globokih tonov JET BASS BOOSTER za doseganje celovite izkušnje zvoka v vseh prostorih.Tako kot V83D in V73D, je tudi V43D opremljen s srednjetonskimi zvočniki.Povsem na novo zasnovana V43D in V13 prinašata izboljšano togost ohišja, mogočnejše nizke tone ter boljšo jasnost zvoka.Svetlobni učinki, upravljanje s kretnjami[7] in nove zabavne ter interaktivne funkcije zagotavljajo, da se zabava nikoli ne konča.

MHC-V83D bo na voljo od oktobra 2020 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 770 evrov.

MHC-V73D bo na voljo od oktobra 2020 po priporočeni maloprodajni ceni okoli 650 evrov.

MHC-V13 & MHC-V43D bosta na voljo zgodaj pomladi 2021 s ceno, ki bo sporočena kasneje.

Za tehnične specifikacije izdelkov kliknite na:

https://www.sony.si/electronics/glasbeni-sistemi/mhc-v83d

https://www.sony.si/electronics/glasbeni-sistemi/mhc-v73d

Za več novic podjetja Sony obiščite: https://presscentre.sony.si/

– Konec –

[1] Srednjetonski zvočniki na MHC-V83D so vgrajeni pod kotom, kar pomeni še bolj mogočen zvok.

[2] MHC-V83D in MHC-V73D sta opremljena z dvema namenskima držaloma za mikrofone

[3] Fiestable za Android na voljo za prenos na Google Play. Fiestable za IOS na voljo za prenos na App Store

[4] Uporaba aplikacije Fiestable App zahteva uporabo aplikacije Sony | Music Centre App.

[5] Potrebna povezava z Wi-Fi omrežjem.

[6] Ta funkcija omogoča le predvajanje skladb, ki so lokalno shranjene na mobilnih telefonih in ni združljiva z zvokom visoke ločljivosti Hi-Res Audio, skladbami, ki presegajo 30 MB ali aplikacijami tretjih strank.

[7] Le model MHC-V43D

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument