Sledite Sony Slovenia

Sonyjev najnovejši avtomobilski AV-sprejemnik z večjim zaslonom in izboljšano konverzijo s pametnim telefonom

Sporočilo za javnost   •   avg 30, 2018 16:17 CEST

Za večjo raznolikost v naboru avtomobilskih sprejemnikov in predvajalnikov Sony predstavlja nov avtomobilski avdio sprejemnik XAV-AX3005DB za zagotavljanje vsega, kar potrebujete pri prijetni vožnji brez stresa, z velikimi 6,95-palčnim jasnim in odzivnim zaslonom na dotik.

Povezljivost s pametnim telefonom, da bo vaše popotovanje preprostejše

AX3005DB omogoča pametnejšo vožnjo in pomaga pri navigaciji, komunikaciji in predvajanju glasbe z vašega telefona z glasovnim upravljanjem. Vse to je mogoče z aplikacijama Apple CarPlay* in Android Auto™**, ki omogočita preprostejšo uporabo pametnega telefona na cesti kot kadarkoli prej.

Apple CarPlay je pametnejši in varnejši način za uporabo mobilnega telefona iPhone v avtomobilu. CarPlay integrira iPhone z avtomobilskim avdio zaslonom in kontrolami. Tako lahko opravite telefonske klice, dostopate do svoje glasbe, pošiljate in sprejemate sporočila, dobite navodila za pot, optimizirana glede na prometne razmere, in še veliko več, medtem ko ste osredotočeni na vožnjo.

Android Auto je preprostejši način za uporabo telefona v avtu. Zasnovan je bil z mislijo na varnost in priročnost. Z vašim Google Assistantom v aplikaciji Android Auto ostanete osredotočeni in povezani, medtem ko so vaše oči usmerjene na cesto in roke na volanu, svoj glas pa uporabljate za pomoč.

Bodite pripravljeni s sprejemnikom DAB

Nov avtomobilski avdio sprejemnik AX3005DB vam bo omogočil kristalno čisto poslušanje vaših najljubših radijskih postaj. Z vgrajenim sprejemnikom DAB/DAB+ pa je poskrbljeno, da boste pripravljeni na prihodnost.

Zvočne funkcije za ljubitelje zvoka visoke kakovosti

Z 4x55W izhodno močjo boste lahko s tem AV-sprejemnikom uživali s tehnologijo EXTRA BASS™***, ki premaga hrup motorja in daje jasen zvok v poljubni glasnosti. Prejeli boste tudi optimizacijo zvoka, saj DSO (Dynamic Stage Organizer) ustvarja bolj živahen zvok, kot če bi bili zvočniki pred vami. Sprejemnik je združljiv z zvočnimi datotekami FLAC prek priključka USB, kar pomeni, da predvaja stisnjene avdio datoteke brez izgube kakovosti. Z njim gledamo v prihodnost in nadaljnjo širitev: s tremi zunanjimi priključki lahko ustvarite celovit akustični sistem, vključno z zunanjimi ojačevalci, nizkotonci in ostalim za še glasnejšo in močnejšo reprodukcijo zvoka.

Posodobljena uporabnost

Zadnja stran ohišja je zasnovana s »single-DIN« dimenzijami. Nova zasnova s hitrim prebujanjem se ponaša s hitro aktivacijo, tako je sistem pripravljen takoj, ko ga prižgete. Ergonomski kontrolni gumbi so bili oblikovani z vozniki v mislih, saj minimizirajo motnje, medtem ko ste za volanom.

Z uporabo vzvratne kamere, v povezavi z vzvratno prestavo, pa ste lahko povsem brez skrbi, ko parkirate, saj vam olajša parkiranje na ozka parkirna mesta.

Dodatni model XAV-AX1000

Za tiste, ki ne potrebujejo Android Auto, Sony nudi sprejemnik XAV-AX1000 s 6,2-palčnim jasnim in odzivnim zaslonom na dotik in Apple CarPlay, skupaj s preostalimi edinstvenimi Sonyjevimi funkcijami, kot je denimo 4x 55W izhodne moči, EXTRA BASS, DSO in zasnova s hitrim prebujanjem, kar zagotavlja odlično kakovost zvoka in izboljšano uporabnost.

Model XAV-AX3005DB bo na voljo po Evropi od septembra 2018 po maloprodajni ceni pribl. 450 €.

Model XAV-AX1000 bo prav tako na voljo po Evropi od septembra 2018 po maloprodajni ceni pribl. 300 €.

Za specifikacije izdelka obiščite:

Za več Sonyjevih novice obiščite: http://presscentre.sony.eu/

*** EXTRA BASS je blagovna znamka podjetja Sony. 

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument