Sledite Sony Slovenia

Sony prinaša prihodnost v osrčje Evrope

Sporočilo za javnost   •   feb 23, 2018 14:49 CET

Po uspešni predstavitvi svojih prihajajočih izdelkov na sejmu CES 2018 v Las Vegasu, Sony zdaj tudi v Evropi predstavlja svoje najnovejše izdelke, kot so televizorji 4K OLED, brezžične slušalke z odpravljanjem šumov iz okolja, najnaprednejši izdelki za digitalno upodabljanje ter ostale edinstvene in inovativne izdelke. Prvič v srednjeevropski regiji so najnovejše tehnologije in digitalne trende spoznali 21. februarja 2018 na Dunaju.

Izpopolnjena kakovost slike in izjemna oblika.

Pripravite se, da doživite Sonyjevo najbolj popolno in realistično kakovost slike, ki jo ponujajo novi 4K HDR OLED BRAVIA televizorji serije AF8. Nova serija televizorjev OLED se ponaša z novo razvitim 4K HDR slikovnim procesorjem X1™ Extreme, ki za popoln užitek v gledanju prinaša izjemno kakovost slike s tekočim prikazom tudi najhitrejših akcijskih in športnih prizorov. Sonyjeva edinstvena tehnologija Acoustic Surface™ pa obenem omogoča, da zvok prihaja neposredno iz TV zaslona.

Vse najnovejše serije televizorjev BRAVIA sledijo Sonyjevi edinstveni percepciji z imenom ‘Rezina življenja’ (The Slice of Living), ki izdelkom prinaša močnejšo lastno oblikovno prezenco, medtem ko se še vedno harmonično zlijejo z vsakim modernim bivanjskim prostorom ne glede na velikost. Odlikujejo jih topli odtenki srebrne barve, teksturirani zaključni sloji, mehkejši robovi okvirja in elegantni podstavki z vgrajenim sistemom za urejanje kablov ter možnostjo namestitve zvočniškega modula. Vsi ti različni elementi omogočajo našim televizorjem, da se zlijejo z okolico in dopolnjujejo estetiko vašega doma.

Zvočniški modul HT-XF9000 se čudovito ujema s televizorjem BRAVIA XF90 in podpira najnovejše zvočne formate, kot sta Dolby Atmos® in DTS:X™. Opremljen je s Sonyjevo revolucionarno tehnologijo Vertical Surround Engine, s katero lahko prednji zvočniki sami ustvarijo tri-dimenzionalno akustiko.

Zabava ves čas, kjerkoli ste

Resnično brezžične slušalke z odpravljanjem šumov iz okolja WF-SP700N prinašajo neprekosljivo kakovost zvoka in podpirajo aktiven življenjski slog. Uporabljajo vodilno tehnologijo NFC, odpornost na pljuske vode (IPX4) pa pomeni, da jih lahko vzamete kamorkoli želite. Poleg tega te slušalke ponujajo tudi slavno Sonyjevo tehnologijo EXTRA BASS™, ki bo vaši glasbi dala globok, udaren bas. Ta vam bo pomagal pri ustvarjanju pravega ritma za boljše rezultate športne vadbe pa tudi vadbe plesa, kot je breakdance.

Naj se glasba širi 360°

Priredite zabavo leta z enim od najnovejših Sonyjevih High Power Audio domačih zvočnih sistemov in napolnite prostor z glasbo. Ti zmogljivi zvočni sistemi v enem ohišju zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji Spread Sound Generator omogočajo, da se glasen in močan zvok širi po vsej sobi. Model V81D ima 360° LIVE SOUND, obenem pa ima vgrajene tudi psihadelične 360° svetlobne učinke, ki razsvetlijo prostor in ustvarijo popolno atmosfero za zabavo. Dodatno pa lahko zabavo začinite še s tem, da povežete zvok in prijatelje s funkcijo Wireless Party Chain, ki lahko zdaj poveže skupaj do 50 združljivih naprav.

Izrazite svojo kreativnost s Sonyjem

Sony bo prikazal tudi najnovejšo ponudbo izdelkov za digitalno upodabljanje, ki uporabnikom omogočajo, da s sliko osupljive kakovosti posnamejo pomembne turistične znamenitosti Dunaja, kot sta palača Schönbrunn in Veliko kolo v Praterju. Če vas navduši avstrijska kuhinja, pa lahko s fotoaparatom Sony α7R III ali akcijsko kamero X3000R posnamete pravi gurmanski vlog o dunajskem zrezku.

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument