Sledite Sony Slovenia

Sony predstavlja naslednjo stopnjo odpravljanja šumov s slušalkami WH-1000XM3

Sporočilo za javnost   •   avg 30, 2018 16:13 CEST

Slušalke WH-1000XM3 so najnovejši dodatek priznani Sonyjevi družini brezžičnih slušalk serije 1000X. Ta model naglavnega traku nudi vse priljubljene funkcije prejšnjega modela WH-1000XM2 in dodaja mnoge pomembne izboljšave, vključno z nadgrajeno funkcijo odpravljanja šumov, ki izboljša vaše poslušanje in izkušnjo uporabnika.

Odpravijo več šumov iz okolja

Poslušajte z naslednjo ravnjo tišine, zahvaljujoč Sonyjevim v industriji vodilnim tehnologijam odpravljanja šumov. Model WH-1000XM3 se ponaša z novo razvitim HD procesorjem odpravljanja šumov QN1, ki ima približno štirikrat boljšo zmogljivost od prejšnjega procesorja. Ta nova razvita komponenta lahko, poleg izničenja šumov transporta kot pri predhodniku, odpravi tudi vsakdanje zvoke, kot denimo hrup iz ulice in govorjenje ljudi. Slušalke se ponašajo s tehnologijo Dual Noise Sensor, ki ujame okoljski zvok z dvojnimi mikrofoni in nato poda podatke o zvoku procesorju, da odpravi šum.

Slušalke so zasnovane za letenje, saj funkcija optimiziranja atmosferskega tlaka omogoča, da se zmogljivost odpravljanja šumov prilagodi visoki nadmorski višini z uporabo senzorja za zaznavanje zračnega tlaka okoli vas in glede na to optimizira odpravljanje šumov.

Vrhunski zvok

Zasnovane so z mislijo na tistega, ki pogosto potuje; te slušalke prinašajo odličen zvok visoke ločljivosti s 40-mm pogonsko enoto s polimersko membrano iz tekočih kristalov (LCP) za obdelavo močnih ritmov in predvajanje polnega frekvenčnega razpona do 40 kHz. Tako lahko uživate v svoji glasbi tako, kot si je zamislil ustvarjalec.

HD procesor odpravljanja šumov QN1 ne deluje zgolj na področju odpravljanja šumov, temveč proizvaja tudi osupljivo kakovost zvoka z 32-bit procesiranjem avdio signala in kombinacijo DAC-ja s funkcijo ojačevalnika. To nudi izjemno kakovost zvoka, najboljše razmerje signal-hrup in nizko popačenje za prenosne naprave.

Pametno poslušanje

Funkcija prepoznavanja aktivnosti, Adaptive Sound Control, samodejno zazna, kaj počnete. S tremi samodejnimi načini lahko slišite ves okoljski zvok skupaj z glasbo med hojo, medtem ko čakate poslušate obvestila in slišite glasbo ter se potopite v skladbe izbranih izvajalcev s pomočjo tehnologije odpravljanja šumov medtem ko potujete z vlakom ali avtobusom. To izkušnjo pametnega poslušanja omogoča SENSE ENGINE™[1]. Prav tako jo lahko prilagodite svojim željam z aplikacijo Sony | Headphones Connect.

  • Prilagodite svoj zvok
  • Funkcija »Quick Attention Mode« vam omogoča, da slišite, kaj se dogaja okoli vas, ne da bi umaknili slušalke z glave. Postavite svojo desno dlan na ohišje in znižajte glasnost ter se tako hitro odzovite na vašo okolico. Na primer, ko letite, lahko naročite svojo pijačo, pri čemer vam ni treba sneti slušalk. Zvok lahko upravljate tudi na druge načine – potegnite po sledilni ploščici na desni slušalki in upravljajte glasnost ali spremenite skladbo.

Še eno izboljšanje je funkcija prilagodljivega samodejnega izklopa z aplikacijo »Headphones Connect«, kar pomeni, da imate lahko slušalke na glavi in vklopljen način odpravljanja šumov ter niste povezani z napravo –popolno, kadar želite odpraviti šume iz okolja in ne želite poslušati glasbe. Tako lahko mirno počivate med dolgim letom.

Preproste, praktične, udobne

Slušalke 1000XM3 imajo novo, tanjšo silhueto ter so lažje od predhodnic. So zelo udobne, zahvaljujoč globljim ušesnim čašicam in debelejšemu oblazinjenju naglavnega traku. Občutek in videz sta odlična. Prihajajo v stilsko dovršenem etuiju iz tekstila za izbran okus modno ozaveščenih, ki lahko izbirajo med novimi barvnimi možnostmi: črni, platinasto srebrni in zlati.

Ne samo, da baterija deluje 30 ur z odpravljanjem šumov in povezavo BLUETOOTH®, slušalke WH-1000XM3 odlikuje izpopolnjena funkcija hitrega polnjenja, ki zagotavlja 5 ur brezžičnega predvajanja glasbe po samo 10 minutah polnjenja[2] preko vhoda USB type-C™.

Glasovni klici so ravno tako bolj čisti z več mikrofoni, kar je popolno za prostoročne pogovore.

V industriji vodilne slušalke z odpravljanjem šumov WH-1000XM3 bodo na voljo od začetka septembra po maloprodajni ceni pribl. 380 €.

Za specifikacije izdelka obiščite: https://www.sony.si/electronics/naglavne-slusalke/wh-1000xm3.

Za več Sonyjevih novice obiščite: http://presscentre.sony.eu/

[1]SENSE ENGINE je vgrajena tehnologija Sonyjevega edinstvenega procesiranja avdio signala in analiziranja tehnik. Ta tehnologija zagotavlja individualizirano izkušnjo za vsak zvok, vključno z glasbo in okoljskim zvokom, prilagojenim za preference uporabnika. SENSE ENGINE je blagovna znamka podjetja Sony.

[2]Ob uporabi opcijskega 1,5A ali več AC adapterja 

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument