Sledite Sony Slovenia

Sony predstavil novo držalo VCT-SGR1 za fotoaparate serij RX0 in RX100

Sporočilo za javnost   •   jun 05, 2018 15:39 CEST

Sony je danes najavil novo vsestransko in kompaktno držalo VCT-SGR1, ki se najbolje ujame s fotoaparati serij RX0 in RX100[i].

Držalo je idealno za snemanje vlogov, popotniško fotografiranje in snemanje, za ustvarjanje avtoportretov in še mnogo drugega. VCT-SGR1 je navpično držalo, ki se na Sonyjeve fotoaparate serij RX0 in RX100i priklopi prek priključka Multi/Micro USB. Je izjemno lahko in kompaktno ter omogoča nastavitev kota do 70 stopinj navzgor in 100 stopinj navzdol. Tako je idealen za doseganje različnih perspektiv za posnetke od zgoraj, posnetke od spodaj ter avtoportrete.

Na vrhu držala se nahajajo številne tipke, vključno s sprožilcem, tipko za začetek/ustavitev snemanja ter gumbom za upravljanje z zoomom[ii]. Vse pomembne funkcije so tako na dosegu prstov ne glede na to, ali z držalom upravljamo z levo ali desno roko.

Poleg tega je spodnji del moč razširiti in držalo tako uporabiti tudi kot stativ za skupinske posnetke ter za fotografiranje v slabših svetlobnih razmerah, ko želimo pri fotografiranju z daljšim časom osvetlitve preprečiti stresenost fotografij.

Novo držalo VCT-SGR1 bo na evropske prodajne police prispelo julija po predvideni ceni približno 120 evrov.

[i] Držalo je združljivo s fotoaparati DSC-RX0/RX100M2/RX100M3/RX100M4/RX100M5/RX100M6/

HX90V/HX90/HX80/HX60V/HX60 /HX50V/HX50/WX500

Za dodatne informacije o združljivosti obiščite spletno stran https://www.sony.net/dics/sgr1/

[ii] Funkcija upravljanja z zoomom ni na voljo pri fotoaparatih brez zooma.

Nadgradnja programske opreme za Clear Image Zoom pri fotoaparatu RX0 je predvidena za jesen 2018.

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si. 

Priložene datoteke

Wordov dokument