Sledite Sony Slovenia

Sony predstavil novi seriji televizorjev 4K HDR

Sporočilo za javnost   •   apr 03, 2018 15:25 CEST

Sony je najavil novi seriji televizorjev, ki prinašata brezhibno kakovost slike 4K HDR in bogato zbirko pametnih funkcij.

Serija XF83, ki se ponaša z zmogljivim 4K HDR procesorjem X1, je odlična rešitev za uporabnike, ki si želijo visoko kakovostne slike na velikem zaslonu, ki meri 152,4 cm (60’’) ali 177,8 cm (70’’).

Številne tehnologije, ki so vgrajene v televizorja serije XF83, s skupnim delovanjem prinašajo realnejše barve in kontrast ter manj šuma na zaslonu. Poskrbijo tudi za prečiščeno in izostreno sliko ter kakovostno povečevanje slike nižje ločljivosti (upscale) za izjemen prikaz detajlov. Z naprednim glasovnim upravljanjem in programsko opremo Android TV™, televizorja 4K HDR serije XF83 omogočata takojšen dostop do filmov, televizijskih oddaj ter na tisoče aplikacij in iger. Ljubitelji televizije lahko uživajo v oddajah in filmih na zahtevo, ki jih nudijo Google Play Movies & TV, Netflix, Amazon Prime Video, Youtube in drugi.

Televizorja 4K HDR serije XF83 sta tudi stilsko dovršena s tankim okvirjem z videzom aluminija in imata pametno stojalo, ki pomaga skriti in varno pospraviti vse kable.

Serija XF70 prinaša 4K HDR izkušnjo v štirih velikostih zaslona – 109,2 cm (43’’), 124,5 cm (49’’), 139,7 cm (55’’) ter 165 cm (65’’) – za kar najboljše prileganje različnim prostorom. Zahvaljujoč tehnologiji 4K X-Reality PRO, ki poveča detajle in jasnost, lahko gledalci uživajo v izboljšani celotni kakovosti slike.

Televizorji serije XF70 imajo vgrajen spletni brskalnik in omogočajo dostop do oddaj ter filmov prek priljubljenih, z enim klikom dostopnih aplikacij1 za pretočne vsebine Netflix in Youtube pa tudi do najboljših iger na konzolah PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Vse to ob živi, z detajli bogati sliki HDR.

Podobno kot televizorja serije XF80 imajo tudi modeli serije XF70 pametno zasnovano stojalo, ki skrije kable.

Televizorji 4K HDR serij XF83 in FX70 bodo na voljo to pomlad.

Za več informacij, prosimo, obiščite Sonyjevo spletno stran.

XF83: https://www.sony.si/electronics/televizorji/xf8305-series

XF70: https://www.sony.si/electronics/televizorji/xf7000-series

1 Podatki se lahko razlikujejo glede na območje ali model televizorja.

Google, Android TV in ostala povezana imena in logotipi so blagovna znamka družbe Google LLC.

Amazon, Amazon Prime Video in ostali povezani logotipi so blagovna znamka družbe Amazon.com ali z njo povezanih družb.

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument