Sledite Sony Slovenia

Sony ponuja aplikacijo Apple TV na izbranih pametnih televizorjih

Sporočilo za javnost   •   okt 14, 2020 15:00 CEST

Od danes naprej lahko evropski kupci nekaterih modelov uživajo v Apple TV+, Apple TV kanalih in še več

Sony Europe je danes objavil, da lahko lastniki izbranih pametnih Sony televizorjev sedaj dostopajo do aplikacije Apple TV in uživajo v Apple TV+, kanalih Apple TV, novih in popularnih filmih ter prilagojenih priporočilih. Aplikacija Apple TV bo od danes na voljo v Evropi na Sonyjevih modelih serije XH90, kmalu pa bo predstavljena v več kot 100 drugih državah in regijah – vse, kar je treba narediti, je posodobitev programske opreme.

Aplikacija Apple TV na enem mestu združuje vse načine ogleda oddaj in filmov in vključuje Apple TV+, novo storitev spletne video naročnine, kjer so na voljo originalne oddaje, filmi in dokumentarni filmi najbolj kreativnih pripovedovalcev zgodb, vključno z »The Morning Show«, »See«, »Defending Jacob«, »Ted Lasso«, »Greyhound«, »The Banker«, »Boys State« in »Beastie Boys Story«. Aplikacija Apple TV lastnikom omogoča tudi, da se naročijo na Apple TV kanale, ki si jih lahko ogledajo brez oglasov in na zahtevo neposredno v aplikaciji sami. V opcijo Family Sharing se lahko medtem vključi do šest družinskih članov, ki lahko do aplikacije dostopajo s svojim uporabniškim imenom in geslom Apple.

Pametni televizorji podjetja Sony kupcem omogočajo enostaven dostop do vrste vsebin in storitev. Sonyjeva družina procesorjev X1, ki so najboljši v svojem razredu, zaslon TRILUMINOS™ in izjemne zvočne funkcije kupcem z uporabo aplikacije Apple TV omogočijo podoživeti vsebine tako, kot so si jih zamislili njihovi ustvarjalci. Uporabniki pametnih televizorjev podjetja Sony lahko v aplikaciji Apple TV izbirajo med nakupom ali izposojo preko 100.000 filmov in TV-oddaj, vključno z vsebinami, ki so na voljo v 4K HDR in zvoku Dolby Atmos, obenem pa so jim na voljo prilagojena priporočila in dostop do njihove knjižnice filmov in TV-oddaj, kupljenih s storitvijo Apple. Nekateri televizorji Sony podpirajo tudi AirPlay 2 in HomeKit . AirPlay 2 omogoča predvajanje videoposnetkov in ostalih vsebin iz naprav iPhone, iPad ali Mac neposredno na zaslon pametnega televizorja, HomeKit pa ponuja enostavno in varno upravljanje s pametnimi TV aparati podjetja Sony z uporabo aplikacije Home ali preprosto z vprašanjem, naslovljenim na Siri na napravah Apple.

Na Apple TV+ se lahko naročite v aplikaciji Apple TV na pametnih televizorjih Sony, iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac in drugih platformah, kot je tv.apple.com, po ceni € 4,99 / £ 4,99 na mesec. Ob nakupu novega iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch ali Mac naprave pa ste medtem upravičeni do enega leta brezplačne uporabe Apple TV+ .

Aplikacija Apple TV bo do konca leta na voljo na izbranih modelih TV aparatov Sony iz leta 2018 in večini modelov iz let 2019 in 2020.

Za več informacij obiščite https://www.sony.si/electronics/televizorji/xh90-series. 

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, slikovni senzorji ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument