Sledite Sony Slovenia

Sony napoveduje ‘Ready for PlayStation®5’ za najnovejše televizorje BRAVIA™

Sporočilo za javnost   •   jul 29, 2020 16:00 CEST

Sony napoveduje televizorje ‘Ready for PlayStation®5’

Sony Europe napoveduje serijo tistih televizorjev BRAVIA, ki so ‘Ready for PlayStation®5’. Novi slogan ‘Ready for PlayStation®5’ je nastal v sodelovanju s Sony Interactive Entertainment (SIE) z namenom, da uporabnikom olajša izbiro najboljše televizije v pričakovanju novega PlayStation 5 (PS5™), igralne konzole nove generacije, ki bo na voljo prihajajočo praznično sezono.

Prvi Sonyjevi televizorji ‘Ready for PlayStation®5’ vsebujejo izjemne modele linije XH90 4K HDR Full Array LED in ZH8 8K HDR Full Array LED¹. Model XH90 prikaže igralne posnetke z izjemno ločljivosti 4K pri 120 fps² z zelo nizkim vstopnim zamikom 7.2 ms³, model 7H8 pa je zmožen prikaza izjemno podrobnih posnetkov ločljivost 8K⁴, obenem pa prikaže igralne posnetke v ločljivosti 4K in odlično hitrostjo slike 120 fps² (podprte specifikacije se lahko razlikujejo glede na izbrano igro PS5). Oba televizorja zagotavljata izjemno igralno izkušnjo s konzolo PS5.

Televizorje iz serije ‘Ready for PlayStation®5’ odlikuje tudi način BRAVIA Game Mode, ki uporabnikom omogoča, da samodejno igrajo na konzoli PS5 z nizko latenco. Zahvaljujoč načinu BRAVIA Game Modu lahko uporabniki hkrati prebudijo televizor in konzolo z brezžičnim daljincem DualSense™ ter neopazno upravljajo s konzolo PS5 zgolj z uporabo daljinca.⁵

Sonyjevi televizorji omogočajo osupljivo sliko živahnih barv in čudovitih kontrastov s pomočjo slikovnega procesorja X1, ki je vodilni v svojem razredu. Za resnično dih jemajočo izkušnjo poskrbi tudi zvok vrhunske kakovosti, ki prihaja naravnost iz televizijskega zaslona. Sonyjeva lastna vrhunska tehnologija popolnoma potopi uporabnike v igri nove generacije, ki jo ponuja PS5.

Sony bo še naprej zagotavljal ultimativno igralno izkušnjo navdušencem nad Playstation po vsem svetu s pomočjo mota »One Sony«, edinstvene zgodbe sodelovanja med kreativnostjo in tehnologijami Sonyjevih entitet.

Za več informacij vas vabimo, da obiščete: https://www.sony.net/bravia-gaming

18K: 7,680 X 4,320 pikslov. 4K:3X840 x 2,160 pikslov. Potrebna je vsebina, združljiva s HDR, s podprtih platform za predvajanje kot sta Netflix in Amazon Video ali HDR združljiva naprava s vsebino, priključena preko HDMI vhoda. HDMI® priključki so na prodaj posebej.

24K/120fps prikaz bo dostopen preko prihodnjih nadgradenj strojne programske opreme na BRAVIA TV.

3Vhodni zamik je merjen z XH90 preko 4K/120 fps igralnega HDMI priključka, temelji na notranjih pogojih testiranja znotraj organizacije in ter lahko razlikuje pri uporabi v realnem času, okolju ali pod določenimi pogoji.

4Prikaz posnetkov igre v 8K ločljivosti bo dostopen preko prihodnjih nadgradenj strojne programske opreme na BRAVIA TV.

5Televizijski daljinec zagotavlja samodejno sinhrono napajanje ter osnovno upravljanje s kazalcem PlayStation igralne konzole.

“PlayStation”, “DualSense” in “PS5” so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke Sony Interactive Entertainment Inc.

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument