Sledite Sony Slovenia

Sony je predstavil novo rešitev za enostavno, visoko kakovostno pretočno oddajanje v živo in videoklice, ki je ta hip združljiva s 35 modeli Sonyjevih fotoaparatov

Sporočilo za javnost   •   avg 20, 2020 06:00 CEST

Imaging Edge™ Webcam, ki uporabnikom omogoča, da Sonyjev digitalni fotoaparat priklopijo na osebni računalnik[i] prek povezave USB[ii] in ga tako enostavno spremenijo[iii] v visoko zmogljivo spletno kamero – brezplačno.

Imaging Edge Webcam z enim samim enostavnim korakom omogoča uporabnikom, da oddajajo pretočni video v živo in opravljajo videokonference ter hkrati izkoristijo Sonyjevo napredno tehnologijo zajema slike. Ta med drugim vključuje samodejno ostrenje, ki je vodilno na svojem področju, kakovostno sliko visoke ločljivosti ter dodatne funkcije, ki jih nudijo posamezni združljivi fotoaparati.

»Še naprej bomo prilagajali in razvijali izdelke in storitve, da bodo zadovoljili potrebe uporabnikov. Njihov glas je ključen za vse, kar počnemo,« je dejal Yann Salmon Legagneur, direktor produktnega marketinga v oddelku Digital Imaging pri Sony Europe. »Glede na vse večje povpraševanje po pretočnem oddajanju v živo in video komunikacijah smo navdušeni, da lahko predstavimo nov program, ki številnim zvestim Sonyjevim uporabnikom omogoča, da svoje fotoaparate spremenijo v visoko učinkovite spletne kamere za pretočno oddajanje v živo, videoklice in še mnogo drugega.«

Program Imaging Edge Webcam je trenutno združljiv s 35 modeli Sonyjevih fotoaparatov, vključno z: Alpha 9 II, Alpha 9, Alpha 7R IV, Alpha 7R III, Alpha 7R II, Alpha 7S II, Alpha 7S, Alpha 7 III, Alpha 7 II, Alpha 6600, Alpha 6400, Alpha 6100, RX100 VII, RX100 VI, RX0 II, RX0, vlogersko kamero ZV-1 in drugimii. Združljiv je tudi z novo predstavljenim fotoaparatom Alpha 7S III.

Novi namizni program Imaging Edge Webcam je na voljo za prenos TUKAJ.

[i] Zahtevan je 64-bitni operacijski sistem Windows® 10.

[ii] Povezava USB omogoča tudi polnjenje izbranih modelov fotoaparatov Sony. Glejte spletno mesto za popoln seznam združljivih modelov.

[iii] Glejte spletno mesto za popoln seznam združljivih modelov. Za zagotovitev združljivosti je treba na fotoaparatih opraviti posodobitev strojno-programske opreme.

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument