Sledite Sony Slovenia

Sony dopolnjuje svojo ponudbo zvočniških modulov s predstavitvijo HT-G700 in HT-S20R

Sporočilo za javnost   •   maj 13, 2020 12:30 CEST

  • Naj vaše najljubše TV-oddaje in filmi oživijo s popolnim prostorskim zvokom novega Sonyjevega 3.1-kanalnega zvočniškega modula HT-G700 s tehnologijo Dolby Atmos® in novim osrednjim zvočnikom za jasnejše predvajanje govora.
  • Doživite mogočen 5.1-kanalen prostorski zvok in si napasite oči na eleganci zvočniškega modula HT-S20R.

Sony predstavlja dva nova zvočniška modula ‒ HT-G700 in HT-S20R, ki s svojim mogočnim in celovitim zvokom predstavljata popolno izbiro za uživanje v TV-oddajah in filmih v udobju vašega doma.

Prostorski zvok kot v kinu in jasno predvajanje govora

Zvočniški modul HT-G700 ponuja 3.1-kanalen zvok s tehnologijama Dolby Atmos® in DTS:X ter združuje mogočen prostorski zvok z jasnim govorom, ki vas bo popolnoma pritegnil v vaše najljubše TV programe in filme.

Pričarajte si zvok iz vseh smeri z do 7.1.2-kanalnim prostorskim zvokom. HT-G700 je opremljen s tehnologijo prostorskega zvoka Sony Vertical Surround Engine, ki trem sprednjim zvočnikom naprave v kombinaciji s Sonyjevo obdelavo signala omogoča umestitev zvoka, ki vas zaobjame tako v navpični kot vodoravni ravnini. HT-G700 vsebuje tudi izboljšano obdelavo signala s katerim prostorski zvok pričara na še večjem območju[1]. Poleg tega lahko z izbiro funkcije za izboljšavo zvoka Immersive AE (Audio Enhancement) običajni stereo zvok spremenite v do 7.1.2-kanalen prostorski zvok in tako prav vsakemu filmu ali oddaji dodate prostorski zvok.

HT-G700 je dodatno opremljen z namenskim osrednjim zvočnikom, ki predvaja jasne vokale, ne glede na to ali poslušate hitre dialoge v pogovornih oddajah ali šepetanje v hollywoodskih filmih. Zvočniški modul je odličen tudi za poslušanje glasbe, saj ustvarja bogato in podrobno glasbeno doživetje. HT-G700 je obenem opremljen s precizno prednastavljeno tehnologijo S-Force PRO, ki izboljša kakovost zvoka tudi za večje televizorje (z diagonalo več kot 140 cm), tako da se lahko popolnoma prepustite vsebinam na zaslonu.

Izberite svoje popolne nastavitve

Način zvoka, ki najbolj ustreza poslušani vsebini, lahko izberete neposredno s tipko na daljinskem upravljalniku. Način Cinema vas tako še dodatno potegne v filmsko doživetje, način Music pa precizno poustvari vse podrobnosti vaših najljubših skladb. Naprava dodatno ponuja še načina Voice in Night. Način Voice zvočne nastavitve spremeni tako, da poudari govor in razločno reproducira vsako izgovorjeno besedo, način Night pa zvok uravnovesi tako, da postane kristalno jasen tudi ob nizki glasnosti.

HT-G700 vsebuje tudi močnega brezžičnega nizkotonca, ki predvaja globoke in bogatejše nizke tone, k čemur izdatno pripomore tudi večja prostornina samega ohišja[2]. In nenazadnje je spoznavanje s televizorjem hitro in enostavno z uporabo povezave Bluetooth® ali HDMI eARC/ARC.

HT-S20R

HT-S20R je zmogljiv in hkrati cenovno dostopen 5.1-kanalni zvočniški modul. Elegantno ohišje, ki vizualno izraža zmogljivosti izdelka, ponuja 400 W moči, dva zadnja zvočnika in nizkotonski zvočnik. HT-S20R je izdelan z namenom popolnega prileganja TV-aparatom in je tako enostavno povezljiv s televizorji preko HDMI, optičnega ali analognega vhoda, obenem pa omogoča tudi uživanje v glasbi z uporabo povezave Bluetooth® ali USB.

HT-G700 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 449 evrov.

HT-S20R je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 249 evrov.

Za več novic podjetja Sony obiščite https://presscentre.sony.si/

– Konec –

[1]V primerjavi s HT-XF9000.

[2]V primerjavi s HT-XF9000

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument