Sledite Sony Slovenia

Priročen in brezžičen – novi Sonyjev TV zvočnik SRS-LSR200 bo vaše vsebine predvajal s še jasnejšim zvokom

Sporočilo za javnost   •   sep 09, 2020 09:00 CEST

Priročen brezžični TV zvočnik SRS-LSR200 omogoča popolno uživanje v zvoku televizije, tudi ko ni v neposredni bližini TV aparata

SRS-LSR200 na voljo tudi v Sloveniji.

SRS-LSR200 vam omogoča, da zvok vaših TV vsebin slišite tako rekoč povsod v hiši*1. Naprava ojača glasnost in izboljša kakovost zvoka televizorja ter ga naredi bolj jasnega in razločnega tudi, ko niste v bližini TV aparata.Trije vgrajeni zvočniki zagotavljajo jasen, oster in naraven zvok na velikem področju poslušanja, inovativna tehnologija Voice Zoom pa izboljša kakovost zvočnih frekvenc govora.SRS-LSR200 je idealna naprava za omogočanje višje kakovosti zvoka vaših predvajanih vsebin, bodisi v primeru slabše kakovosti zvoka vašega TV aparata ali če želite preprosto doživeti še boljšo zvočno kuliso med gledanjem televizije z družino ali prijatelji.

*1 Oddaljenost, ki še omogoča učinkovito delovanje: okoli 30 m

Ta nov in priročen zvočnik je trpežen in prenosen.Opremljen je s praktičnim ročajem za prenašanje, tako da lahko v kristalno jasnem zvoku uživate v vseh kotičkih vaše hiše.Naprava je opremljena z vgrajenim daljinskim upravljalnikom za televizorje, ki omogoča enostavno preklapljanje med kanali in viri zvoka ter je kompatibilen s popularnimi blagovnimi znamkami TV aparatov*2. SRS-LSR200 je prav tako odporen na kapljice tekočine*3, tako da lahko vaše najljubše TV oddaje gledate tudi med kuhanjem ne da bi vam bilo potrebno skrbeti, da boste zvočnik poškodovali z vodnim pršem.

*2 Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba

*3 enakovredno standardu IPX2

Specifikacije

Zvočnik, ki jasno reproducira vokale

SRS-LSR200 je opremljen z namenskim sredinskim zvočnikom za vokale, nameščenim med obema stereo zvočnikoma.Sredinski zvočnik večinoma reproducira zvočne frekvence glasu in zavira vplive tako levega kot desnega zvočnika, kar zmanjša popačenje in zagotavlja ostrejše in jasnejše vokale.

Funkcija Voice Zoom za jasno reprodukcijo človeškega glasu

SRS-LSR200 je opremljen s funkcijo "Voice Zoom", ki zazna in poudari komponente človeškega glasu.Poleg običajnega stereo načina predvajanja, ponuja tudi »Voice Zoom 1«, ki vokale postavi v ospredje, in »Voice Zoom 2«, ki poudarja visoke frekvence.Med načini lahko enostavno preklapljate s pomočjo namenske tipke.

Pasivni radiatorji na levi in desni strani naprave realistično reproducirajo nizke frekvence vokalov

Oddajanje spodnjega registra vokalov iz levega in desnega zvočnika ter pasivnih radiatorjev omogoča naraven in realističen zvok človeškega glasu.

Enostaven vgrajen TV daljinski upravljalnik

SRS-LSR200 je opremljen z vgrajenim daljinskim upravljalnikom za TV aparat,z velikim gumbom za glasnost in enostavno razvidnimi tipkami, obenem pa je tudi odporen na kapljice.

Enostavno polnjenje

Akumulator zvočnika napolnite preprosto tako, da zvočnik položite na polnilno postajo.Tri ure polnjenja omogočajo okoli 13 ur neprekinjene uporabe*4.

*4 Ob izklopljeni funkciji "Voice Zoom" in v skladu s standardom JEITA

Intuitiven in enostaven – tudi pri namestitvi

Tako polnilna postaja kot povezovalni kabli so označeni s številkami v različnih barvah, zaradi česar je nastavitev resnično preprosta, tudi če niste najbolj spretni pri začetnem nameščanju elektronskih naprav.

Stabilna brezžična povezava

Oddajna enota in zvočniki uporabljajo direktno brezžično povezavo s frekvenco 2.4 GHz, ki zagotavlja nizko zakasnitev in visoko odpornost na motnje.Obenem lahko poslušate tako zvok iz vašega TV aparata kot tudi iz zvočnika za naravno izkušnjo poslušanja.

Cena in dostopnost

Priročen brezžični TV zvočnik SRS-LSR200 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 179,00 evrov. Za več informacij obiščite: https://www.sony.si/electronics/zvocniki-zvocniske-mrezice-za-televizorje/srs-lsr200

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument