Sledite Sony Slovenia

Pripravite zabavo leta z enim od novih Sonyjevih visoko zmogljivih zvočnih sistemov

Sporočilo za javnost   •   jan 09, 2018 17:19 CET

Sony je predstavil štiri nove visoko zmogljive zvočne sisteme, ki bodo dali zagon vsaki zabavi v letu 2018. S tremi sistemi “vse v enem” MHC-V81D, MHC-V71D in MHC-V41D ter 3-delnim modelom MHC-M60D boste vsak prostor napolnili z udarnim zvokom.

Zabava v škatli (»Party in a box«)

Visoko zmogljivi domači zvočni sistemi “vse v enem” poskrbijo za glasen in močan zvok po vsem prostoru, za kar gre zahvala vgrajenemu Spread Sound Generatorju[1]. Zagotovo bodo postali središče vašega prostora za zabavo. Model V81D odlikuje 360° LIVE SOUND, model VD71D pa se ponaša s tehnologijo LIVE SOUND, medtem ko imata oba vgrajene psihadelične 360° svetlobne učinke, ki osvetlijo prostor in ustvarijo pravo atmosfero. Upravljanje s kretnjami vam omogoča, da postanete DJ na domači zabavi ne da bi morali zapuščati prostor, kajti vse, kar potrebujete za pravo klubsko vzdušje, imate zdaj lahko na enem mestu.

Nov način TAIKO[2], kot sporoča njegovo japonsko ime, omogoča, da iz vašega visoko zmogljivega zvočnega sistema izvabite zvoke bobnov. Dodajte poseben pečat priljubljenim skladbam s tapkanjem po nadzorni plošči in izberite enega od mnogih vzorcev bobnov. Z gestami preko zgornjega dela naprave pa lahko izbirate in upravljate s številnimi instrumentalnimi vzorci. TAIKO je lahko tudi igra za popestritev zabave – s tapkanjem po ritmu tekmujte s prijatelji, kdo bo dosegel največ točk.

Zabavne lastnosti, ki bodo navdušile vaše prijatelje

Zvočni sistemi V81D, V71D in V41D z edinstvenimi interaktivnimi možnostmi poskrbijo za druženje in sodelovanje vseh navzočih. Zakaj ne bi prijateljem na družbenih omrežjih prek funkcije “Party King” sporočili, da se noro zabavate? S spremljajočo aplikacijo “Fiestable” in novim gumbom za objavljanje na družbenih omrežjih, se lahko enostavno pohvalite, kakšna je vaša zabava, ki jo omogočajo Sonyjevi zvočni sistemi.

Poleg tega se lahko potegujete za značko “Party King” in sodelujete v točkovanju. Več kot se zabavate, več točk dobite! In vaši dosežki vam lahko celo odklenejo posebne glasbene vzorce.

Povežite zvok in prijatelje z novo brezžično funkcijo Wireless Party Chain, ki vam zdaj omogoča, da skupaj povežete do 50 združljivih sistemov. Uporabite lahko tudi povezljivost z multi-napravami in vsakomur omogočite, da za nekaj časa postane DJ. S povezavo mobilnih telefonov z zvočnikom lahko različni udeleženci zabave zlahka prispevajo svoje najljubše skladbe.

Tri vsekakor ni preveč z M60D

Sony je razvil tudi nov 3-delni model M60D. Njegovi zvočniki dosegajo navdušujočo in izboljšano raven zvočnega tlaka, z zmogljivim ojačevalnikom pa lahko dvignejo atmosfero na vsakem dogodku. Sistem vključuje tudi svetlobne učinke na zvočnikih in osrednji enoti za vzdušje prave zabave.

Z njim boste uživali v glasbi ne glede na vir: CD, DVD, USB, Bluetooth, mikrofon ali vhod za kitaro. Za še boljše vzdušje pa poskrbi možnost, da prek izhoda HDMI (ARC) nanj priklopite tudi zaslon.

Model MHC-V41D bo na voljo od aprila 2018 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 420 evrov.

Model MHC-V71D bo na voljo od aprila 2018 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 600 evrov.

Model MHC-V81D bo na voljo od aprila 2018 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 700 evrov.

Model MHC-M60D bo na voljo od aprila 2018 dalje po priporočeni maloprodajni ceni 450 evrov.

Za podrobnejše tehnične podatke, prosimo, obiščite spletni povezavi:

MHC-V71D

MHC-V41D

Za več Sonyjevih novic obiščite povezavo http://presscentre.sony.eu/.

[1]Pri modelih V71D in V81D.

[2]Pri modelih V71D in V81D.

O podjetju Sony:

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net/, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument