Sledite Sony Slovenia

Poustvarite klasičen zvok vinilnih plošč brezžično z novim Sonyjevim gramofonom PS-LX310BT

Sporočilo za javnost   •   jan 08, 2019 11:07 CET

Ne glede na to, ali podoživljate glasbo svojih starih vinilnih plošč ali dopolnjujete svojo zbirko z novimi izdajami, naj vaše plošče zaživijo v sedanjosti z novim gramofonom Sony PS-LX310BT. Sony združuje priljubljeno kakovost zvoka vinilnih plošč s priročno in prilagodljivo povezljivostjo z žičnimi ali brezžičnimi napravami za popolno uživanje v glasbi vinilnih plošč v današnjem svetu povezanih naprav.

Združevanje preteklosti s sedanjostjo

Vgrajen oddajnik BLUETOOTH® omogoča, da gramofon LX310BT prinaša topel zvok vinilnih plošč v vsak brezžični zvočnik, zvočniški modul ali slušalke in vam zagotavlja popolno svobodo pri poslušanju. Z gumbom BLUETOOTH® je povezovanje z vašo napravo nadvse preprosto, s funkcijo popolnega samodejnega predvajanja pa zadnja povezana naprava predvaja glasbo takoj, ko pritisnete gumb za predvajanje. Zaradi enostavne uporabniške izkušnje lahko v glasbi vinilnih plošč uživa kdorkoli. Poleg tega pa je uporabnikom žičnih naprav na voljo tudi avdio kabel.

Sony LX310BT omogoča različne jakosti zvoka[1], kar pri prilagajanju glasnosti zagotavlja združljivost gramofona z različnimi sistemi za predvajanje in povezavami BLUETOOTH®. Vgrajen je tudi izenačevalnik, ki ga lahko uporabite pri ojačevalnikih, ki omogočajo samo linijsko povezavo.

Kakovosten zvok

Tehnologija zvoka in kakovostna zasnova sta bili nadgrajeni, tako da glasba z vaših vinilnih plošč zveni bolje kot kadarkoli prej. Gramofon LX310BT se ponaša z aluminijasto ploščo za izvrstno zvočno ravnovesje in novo zasnovano gramofonsko ročko za stabilen zvok. V kombinaciji z debelo in vzdržljivo podlogo, ki zmanjšuje resonanco, predstavlja najboljši način za uživanje v glasbi vinilnih plošč.

Izkusite preporod vinila v stilu

Zaradi skrbne izdelave in izbire materialov zagotavlja gramofon Sony LX310BT vrhunski eleganten videz. Na ohišju so gumbi za intuitivno delovanje, vključno z gumbom BLUETOOTH®, ki omogoča enostaven zagon in zaustavitev ter povezovanje naprave.

Model PS-LX310BT bo na voljo od aprila 2019 po priporočeni maloprodajni ceni 200 €.

Za specifikacije izdelka obiščite:

https://www.sony.si/electronics/zvocne-komponente/ps-lx310bt

Za več novic podjetja Sony obiščite: http://presscentre.sony.si/

[1]Na voljo so nizka, srednja in visoka jakost.

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument

Komentarji (0)

Dodaj komentar

Komentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.