Sledite Sony Slovenia

Ohranite utrip z novimi popolnoma brezžičnimi slušalkami WF-XB700 in WH-CH710N

Sporočilo za javnost   •   apr 17, 2020 09:00 CEST

Sony z dvema brezžičnima slušalkama – WF-XB700 in WH-CH710N poskrbi za brezskrbno uporabo kjerkoli se nahajate.

Izkusite udaren zvok s funkcijo EXTRA BASS ™ pri WF-XB700

Popolnoma brezžično delovanje in močan basovski zvok, ki ga ustvarja tehnologija EXTRA BASS™ v novih slušalkah WF-XB700, bo vaša ušesa napolnil z natančnimi in udarnimi ritmi za dodaten užitek ob poslušanju. Slušalke WF-XB700, ki za svoje delovanje ne potrebujejo kablov, ohranjajo jasnost vokalov za izjemno bogato in celovito zvočno izkušnjo.

Tehnologija BLUETOOTH® povsem odpravlja potrebo po kablih za lažjo uporabo, ergonomska oblika Ergonomic Tri-hold pa zagotavlja udobno prileganje.

S priročnim etuijem za polnjenje lahko v glasbi uživate do 18 ur. Če se vam mudi, lahko z uporabo hitrega polnjenja le za 10 minut omogočite 60 minut predvajanja. Uporaba standarda IPX4 za odpornost na vodo zagotavlja zaščito pred pljuski in znojem ter tako omogoča gibanje v ritmu glasbe tudi v dežju ali telovadnici.

Izklopite svet z WH-CH710N

Brezžične slušalke z odpravljanjem šumov WH-CH710N ponujajo doživeto poslušanje brez motenj iz okolice. Tehnologija odpravljanja šumov z uporabo umetne inteligence (AINC) nenehno analizira zvočno kuliso in samodejno izbere najučinkovitejši način odpravljanja šumov glede na okolje, v katerem se uporabnik nahaja. Uporaba para mikrofonov za zajem zvoka s sprednje in zadnje strani slušalkam WH-CH710N omogoča zajeti več zvokov iz okolja kot kadarkoli prej.

Tehnologija NFC™ za brezžično povezavo med dvema bližnjima napravama uporabnikom omogoča pretok glasbe z enim samim dotikom, vgrajena Li-ion baterija pa zagotavlja do 35 ur poslušanja z enim polnjenjem. Se vam mudi? Deset minutna uporaba hitrega polnjenja zadošča za do 60 minutah poslušanja.

Prilagodljiv kovinski drsnik omogoča popolno nastavitev loka slušalk, ovalne mehke ušesne blazinice pa nežno objamejo vaša ušesa in zagotavljajo ure in ure udobne uporabe.

Cena in razpoložljivost

Slušalke WF-XB700 so na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 150 evrov v črni in modri barvi. Slušalke WH-CH710N pa v beli, modri in črni barvi po priporočeni maloprodajni ceni 150 evrov. 

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument