Sledite Sony Slovenia

Občutite base – Sony v svojo linijo EXTRA BASS™ dodaja nove slušalke

Sporočilo za javnost   •   maj 20, 2019 09:00 CEST

WH-XB900N

Sony danes predstavlja zmogljiv dodatek svojemu naboru slušalk, namenjen zagotavljanju globokih basov. Širitev linije EXTRA BASSTM z brezžičnimi slušalkami z odpravljanjem šumov WH-XB900N omogoča, da ljubitelji glasbe uživajo v poslušanju svojih najljubših skladb enostavneje kot kadarkoli prej. Mogočen zvok in funkcije, ki so preproste za uporabo, jih bodo namreč spremljale na vsakem koraku.

Obožujte bas in odstranite hrup s slušalkami WH-XB900N

Z novimi brezžičnimi slušalkami WH-XB900N poslušajte samo base in nič drugega, zahvaljujoč funkciji za digitalno odpravljanje šumov, ki odreže ambientalen hrup ter tako omogoča, da lahko v vsaki skladbi slišite več podrobnosti. Takrat, ko morate slišati zvoke okolice, pa slušalke WH-XB900N nudijo funkcijo hitra pozornost. Preprosto se dotaknite desne slušalke, s čemer hitro utišate glasbo in tako omogočite poslušanje zvokov okolice in pogovorov. Nadzor z dotikom zagotavlja, da z dotikom desne slušalke predvajate glasbo, jo zaustavite, prevrtite nazaj, preskočite skladbo ali prilagodite glasnost, kar naredi slušalke popolne za uporabo na poti.

Slušalke WH-XB900N zagotavljajo do 30 ur[1] predvajanja glasbe z brezžično svobodo, zaradi česar se ljubitelji basov lahko prepustijo glasbi tako podnevi kot ponoči. Slušalke odlikuje tudi funkcija hitrega polnjenja, s katero lahko po desetih minutah polnjenja brezžično predvajate do eno uro glasbe.

Vaše slušalke so optimizirane za storitve Google Assistant, Amazon Alexa ali glasovno pomočnico Siri, ki vam pomagajo izkusiti pametnejše, prostoročno doživetje z glasovnim upravljanjem.[2] Samo dotaknite se gumba in prosite svojega glasovnega pomočnika, da predvaja vašo najljubšo glasbo in še veliko več.

Ritem EXTRA BASS

Sonyjeva linija izdelkov EXTRA BASS™ je zasnovana tako, da zagotavlja močno, globoko in udarno odzivnost nizkih tonov ter je tako popolna za vse ljubitelje vrhunske glasbe. V Sonyjevem priljubljenem zvoku EXTRA BASSTM lahko uživate s prenosnimi brezžičnimi zvočniki, slušalkami ali visokozmogljivimi zvočnimi sistemi.

Na sejmu CES 2019 je Sony predstavil tri nove prenosne brezžične zvočnike XB32, XB22 in XB12 ter visokozmogljiv zvočnik XB72. Nedavno je v svoj nabor izdelkov Sony dodal še slušalke WH-XB700. Na voljo so od aprila, prinašajo pa izboljšano čistost zvoka, združljivost z glasovnim pomočnikom in brezžično svobodo z osupljivo baterijo, ki deluje do 30 ur.

Cena in razpoložljivost

  • Slušalke WH-XB900N bodo na voljo v modri in črni barvi po ceni približno 250 € od julija 2019.

[1]Do 30 ur delovanja baterije s vklopljenim odpravljanjem šumov. Do 35 ur brez odpravljanja šumov.

[2]Google je blagovna znamka družbe Google LLC.

O podjetju Sony

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si. 

Priložene datoteke

Wordov dokument