Sledite Sony Slovenia

Obarvajte svoje življenje z bogatim zvokom novih Sonyjevih slušalk h.ear in novim Walkmanom®, združljivim s pretakanjem

Sporočilo za javnost   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • 5 novih barvnih možnosti naglavnih slušalk WH-H910N in predvajalnika Walkman® NW-A105 za poslušanje v slogu z novim in izboljšanim tanjšim prileganjem
  • Izboljšano delovanje baterije in pametne funkcije slušalk za preprostejše poslušanje s slušalkami WH-H910N
  • Uživajte v tehnologiji zvoka visoke kakovosti z glasbenimi možnostmi iz več virov za pretakanje in prenos naravnost na vaš Walkman®NW-A105

Sony danes predstavlja svoje nove naglavne slušalke h.ear WH-H910N in ujemajoč se Walkman® NW-A105. Modni navdušenci pridejo na svoj račun s petimi novimi barvnimi kombinacijami, združenimi z visokokakovostnim zvokom.

Izjemen zvok na vaš način

Slušalke WH-H910N učinkovito odstranijo ambientalni hrup okoli vas, tako da ste lahko popolnoma osredotočeni na glasbo. Tehnologija Dual Noise Sensor ujame več ambientalnega hrupa, kar izboljša vaše doživetje poslušanja. Adaptive Sound Control omogoča, da lahko poslušate na svoj način s samodejnim spreminjanjem zvočnih nastavitev slušalk glede na vašo okolico. Slušalke so združene z načinom Quick Attention in tako se lahko še preprosteje poglobite v glasbo, ko ste zunaj ali na poti. Preprosto pridržite dlan na slušalki in znižajte glasnost ter začasno poslušajte obvestila okoli sebe, ne da bi morali odstraniti slušalke z glave. Popoln par predstavljajo slušalke WH-H910N in Walkman® NW-A105 z barvnim ujemanjem, odpravljanjem šumov in doživetjem zvoka visoke ločljivosti.

Walkman®NW-A105 je združljiv z zvokom visoke ločljivosti, DSD (11,2 MHz/ pretvorba PCM) in PCM (384 kHz/32 bit)[1], podprt z S-Master HX™. DSEE HX™ izboljša vašo obstoječo glasbo do skorajšnje kakovosti visoke ločljivosti in deluje tudi, ko pretakate glasbo[2]. Poleg tega Walkman® NW-A105 podpira visokoločljivostno brezžično zvočno tehnologijo LDAC™, ki sedaj ustreza tako brezžični kot žični povezavi v visokoločljivostni kakovosti.

Zasnova je natančno izdelana za vrhunski zvok, med drugim ga odlikujejo čvrst okvir iz rezkanega aluminija ter visokokakovostni zvočnimi sestavni deli, ki skrbijo za vrhunski zvok – vključno s spajkami, natančnim avdio uporom ter filmskimi kondenzatorji, ki so vgrajeni tudi v serijo ZX in model NW-WM1Z. V predvajalniku Walkman® NW-A105 so te funkcije zapakirane v priročno kompaktno ohišje, tako da ni več dileme pri izbiranju med kakovostjo zvoka in stilom.

Walkman® NW-A105, ki ga podpira operacijski sistem Android™[3] z Wi-Fi, zagotavlja dostop do milijonov skladb na dosegu vaših prstov. Pretakajte najnovejše skladbe vašega ponudnika in doživite ustvarjalce v njihovi najboljši luči. Poleg tega lahko dostopate tudi do prenesenih storitev naravnost iz predvajalnika Walkman® NW-A105 in shranite svoje najljubše skladbe na svojo napravo, kar je popolno za potovanje, kjer ni povezave Wi-Fi.

Bodite edinstveni

S slušalkami WH-H910N in predvajalnikom Walkman® NW-A105 je na voljo pet drznih barv, s katerimi izstopate iz množice. Izbirate lahko med rdečo, črno, pepelnato zeleno, oranžno in modro. Barvo slušalk lahko uskladite z barvo predvajalnika Walkmana® ali uporabite različne barve in tako pokažete svetu svoj slog.

Slušalke WH-H910N so kompaktne in lahke, debelina ohišja slušalk je ožja. Prostor med obrazom in naglavnim trakom je manjši in tako ustvarja elegantnejši izgled. Oblika ušesnih blazinic je ravno tako preoblikovana, kar se odraža v maksimiziranem področju stika z obrazom in izboljšanem udobju in stabilnosti.

Modna funkcionalnost

Z načinom Quick Attention vam senzorji na dotik omogočajo, da nadzorujete svoje slušalke WH-H910N, ne da bi morali svojo napravo vzeti iz žepa. Nadzorujte svojo glasbo preko slušalk in gumbov ter upravljajte mnoge funkcije (preskočite skladbo in aktivirate glasovnega pomočnika). Te slušalke so kompatibilne tudi z aplikacijo Sony | Headphones Connect, tako lahko personalizirate svojo glasbo preprosto s svojim stilom. Poleg barvnih možnosti je Walkman®NW-A105 kompakten s 9,14-cm (3,6 palcev) zaslonom visoke ločljivosti za vrhunski občutek in funkcijo USB-Type-C™ za preprosto povezljivost.

Slušalke WH-H910N postanejo pametnejše z glasovnim pomočnikom. Upravljajte svoj dan s pomočjo svojega najljubšega glasovnega asistenta. Uživajte v zabavi, povežite se s prijatelji, prejmite informacije, nastavite opomnike in še veliko več.

Slušalke WH-H910N odlikuje osupljivo trajanje baterije do 35 ur za celodnevno poslušanje. Če vam bo energije kmalu zmanjkalo pa lahko uporabite funkcijo hitrega polnjenja, ki s hitrim 10-minutnim polnjenjem nudi 2,5 ure zabave. Walkman®NW-A105 ima ravno tako osupljivo delovanje baterije, do 26 ur[4].

Retro oživitev

Odpravite se na spominsko popotovanje z izdajo ob 40. obletnici – predvajalnikom Walkman® NW-A100TPS. Walkman® NW-A100TPS ima na zadnji strani natisnjen logotip 40. obletnice in prihaja s posebej zasnovanim mehkim ovitkom v poklon Sonyjevemu prvemu prenosnemu predvajalnikuTPS-L2 Walkman®, ki je bil vir navdiha za zasnovo ovitka. TPS-L2 Walkman® je bil predstavljen 1. julija 1979, revolucioniral pa je način, kako ljudje poslušajo glasbo na poti in jim ponudil svobodo pri uživanju v svoji najljubši glasbi, kjerkoli želijo. Kljub vsemu takrat ni bilo vse najboljše, tako lahko zdaj uživate v najboljšem obeh svetov z dizajnom dediščine Walkman® in najboljšo tehnologijo na dosegu vaših prstov. Uživate lahko tudi v uporabniškem vmesniku kasete, ki črpa navdih pri klasičnih modelih Walkman®.

Slušalke WH-H910N bodo na voljo od decembra 2019 po ceni približno 300 €.

Model NW-A105 (16 GB) bo na voljo od novembra 2019 po ceni približno 350 €.

Model NW-A100TPS (16 GB) bo na voljo od novembra 2019 po ceni približno 440 €.

[1]Za frekvenco vzorčenja nad 352,8 kHz se predvajanje pretvori navzdol.

[2]Zahtevana je žična povezava.

[3] Android je blagovna znamka podjetja Google LLC.

[4]Z uporabo Sonyjeve originalne aplikacije za predvajanje glasbe in predvajanjem MP3 128 kbps z žično povezavo.

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument