Sledite Sony Slovenia

Naj se zabava prične z novimi brezžičnimi zvočniki Sony EXTRA BASS™

Sporočilo za javnost   •   jan 09, 2018 17:21 CET

Sony predstavlja nove brezžične zvočnike SRS-XB41, SRS-XB31 in SRS-XB21 EXTRA BASS™, ki bodo za vedno končale vaše iskanje popolnega zvočnika za zabavo. S prenosljivostjo, trpežnostjo, močjo EXTRA BASS™ in načinom LIVE SOUND vam Sony zagotavlja, da bodo ti zvočniki naredili nepozabno zabavo, kjerkoli že boste.

Nov način LIVE SOUND

Kakovost zvoka novih Sonyjevih zvočnikov bo ustvarila popolno vzdušje, saj ti zvočniku ustvarijo 3-dimenzionalno doživetje zvoka, zaradi česar se počutite, kot bi se nahajali sredi glasbenega festivala, kjer so nastopajoči naravnost pred vami. Zahvala za to gre novemu digitalnemu procesorju signala (DSP) in zvočniku pod kotom, ki skupaj ustvarjata način LIVE SOUND.

Z vklopljenim načinom LIVE SOUND lahko čutite zvok, ki se širi navpično in vodoravno. Poleg tega so ti zvočniki zasnovani tako, da omogočajo globoke in udarne base, kar je odlično za predvajanje EDM, grime, hip-hop in podobnih glasbenih zvrsti s poudarjenimi basi.

Izboljšana trpežnost

Nova zasnova materialov zvočnikov, ki so na voljo v petih barvah, pomeni, da so zvočniki robustni in pralni. Morebitno politje s tekočino ne bo nikoli več problem, saj so odporni na vodo in prah po standardu IP67. Vse to pomeni, da lahko uživate v zabavi na plaži, ob bazenu, ali jih celo postavite v blato – brez skrbi, da bi jih poškodovali. Ti mogočni zvočniki soodporni celo na rjo, zato bodo preživeli tudi, če ponesreči pridejo v stik z morjem.

Omenjeni zvočniki dopolnjujejo Sonyjevo serijo zvočnikov EXTRA BASS™, ki je tako še popolnejša kot kdajkoli. Novi modeli so še primernejši za uporabo na prostem in še odpornejši na vse, kar se jim lahko zgodi, ko vas spremljajo dan za dnem.

Ustvarite svoj ritem zabave

Naj bo zvočnik vaš nov gostitelj zabave in naj razveseljuje udeležence z novim igrivim načinom ‘Party Booster’. Uporabite ga namreč lahko kot inštrument, saj zazna tapkanje iz petih različnih smeri, kar mu omogoča vgrajen merilnik pospeškov, ki na podlagi tapkanja ustvarja zvok in svetlobne učinke. Izjemno zabavna izkušnja, ki z interaktivnim ustvarjanjem glasbe še bolj poveže vse udeležence zabave.

Vsa ta svetloba

S svetlobnimi črtami v številnih barvah, ki spremljajo zvok ter z učinkom bliskavice, bo XB41 še dodatno razvnel vzdušje. S svetlobnimi učinki, ki se prilagajajo glasbi, se boste počutili kot na festivalu ali v vašem najljubšem klubu. Model XB31 ima multi-barvno svetlobno črto in utripajočo bliskavico, model XB21 pa enobarvno svetlobno črto. Našteti svetlobni učinki vam skupaj z lastnostmi zvoka omogočajo, da zlahka ustvarite nepozabno noč.

Novo brezžično povezovanje zvočnikov v ‘Wireless Party Chain’

Zdaj lahko prvič ustvarite base tako, da skupaj povežete do 100 združljivih Sonyjevih zvočnikov (SRS-XB41/31/21). Z njimi lahko napolnite sobo ali ustvarite steno zvočnikov za izjemno bogato izkušnjo EXTRA BASS™, ki bo z globokimi, udarnimi basi povezala vse udeležence zabave.

Ker so zvočniki brezžični in zasnovani za prenašanje, jih lahko odnesete kamorkoli želite. S kompaktno zasnovo in baterijo, ki omogoča do 24 ur predvajanja glasbe[1][2], lahko zvok EXTRA BASS™ ustvarite kjerkoli se pojavi priložnost za zabavo ter uživate vso noč.

Model SRS-XB41 bo v Evropi na voljo od aprila 2018 dalje v črni, beli, temno rdeči in temno modri barvi po priporočeni ceni 230 evrov.

Model SRS-XB31 bo v Evropi na voljo od aprila 2018 dalje v črni, beli, rdeči (v dveh niansah), modri (v dveh niansah) ter rumeni (v dveh niansah) barvi po priporočeni ceni 170 evrov.

Model SRS-XB21 bo v Evropi na voljo od aprila 2018 v črni, beli, rdeči, modri in rumeni barvi po priporočeni ceni 120 evrov.

Za podrobnejše tehnične podatke, prosimo, obiščite spletne povezave:

SRS-XB41

SRS-XB31

SRS-XB21

Za več Sonyjevih novic obiščite povezavo http://presscentre.sony.eu/.

[1] 24-urna avtonomija baterije pri modelu XB41/XB31. Model XB21 ima baterijo z 12-urno avtonomijo.

[2] Z izklopljenimi svetlobnimi učinki ter v standardnem načinu. Čas avtonomije je v praksi lahko drugačen zaradi temperature okolja in pogojev uporabe.

O podjetju Sony:

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net/, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Komentarji (0)

Dodaj komentar

Komentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.