Sledite Sony Slovenia

Kinematografska kakovost v udobju vaše dnevne sobe: predstavljamo novo serijo sistemov za domači kino

Sporočilo za javnost   •   jan 08, 2019 12:28 CET

Nadgradite svoj sistem za domači kino z novima zvočniškima moduloma Sony HT-X8500 in HT-S350 skupaj z novim predvajalnikom UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray ™.

Zvok vsepovsod: HT-X8500

Doživite kinematografski prostorski zvok v udobju svojega doma s podporo Dolby Atmos® in DTS:X® na novem zvočniškem modulu X8500. Ta 2.1-kanalni zvočniški modul prinaša objektno zasnovan kinematografski zvok, ki vas postavi v središče dogajanja. Zaradi edinstvenih tehnologij digitalne obdelave signalov Sony, kot je Vertical Surround Engine, lahko z modulom X8500 doživite do 7.1.2-kanalni prostorski zvok brez dodatnih zvočnikov. Vgrajeni dvojni globokotonec zagotavlja globoke nizke tone, z vključenim načinom Cinema Mode, ki je eden od sedmih optimiziranih zvočnih načinov, pa lahko vsak film doživite v najboljši luči.

Podpora eARC modulu X8500 omogoča prenos visokokakovostnih zvočnih kodekov s televizorja na vaš zvočniški modul. Na voljo je tudi brezžična povezava BLUETOOTH®[1], ki vam omogoča, da brezžično povežete svoj zvočniški modul s televizorjem za popoln videz doma. Glasbo lahko poslušate tudi s svojim pametnim telefonom prek povezave BLUETOOTH®.

Povečanje moči: HT-S350

Z močjo zvoka 320 W in brezžičnim globokotoncem zvočniški modul HT-S350 zagotavlja impresiven prostorski zvok in mogočne nizke tone. Edinstvena in izboljšana tehnologija Sony S-Force PRO Front Surround in podpora za 5.1-kanalno dekodiranje prinašata širši in natančnejši prostorski zvok kot kadarkoli prej. Za preprosto daljinsko upravljanje zvočnik povežite s televizorjem prek HDMI ARC. Tako kot X8500 ima tudi ta zvočniški modul funkcijo povezljivosti BLUETOOTH®.

Elegantna oblika

Zaradi elegantne zasnove nove serije izdelkov se bodo nove kinematografske tehnologije brezhibno zlile z vašim domom. X8500 in S350 imata elegantno oblikovano ploščo s perforirano kovino. X8500 ima vgrajen dvojni nizkotonec s kanali ob strani modula, medtem ko ima S350 ujemajoč globokotonec z velikim kanalom.

Popolna slika: UBP-X800M2

X800M2 podpira predvajanje 4K Ultra-HD Blu-ray in formatov HDR, vključno s HDR10, Dolby Vision in Hybrid Log Gamma, ki zagotavljajo osupljivo kakovost slike v vašem domu. Z X800M2 je možna tudi višanje ločljivosti na 4K, kar omogoča uživanje v dovršenih slikah vsebin, ki niso 4K.

Novi X800M2 podpira tudi najnovejše in najvišje kakovostne avdio formate, vključno z zvokom visoke ločljivosti [2] Z X8500 in X800M2 lahko dosežete najboljše doživetje domačega kina – brezhiben prenos visokokakovostne Dolby Atmos in DTS:X vsebine zagotavlja najbolj optimizirano kakovost slike in zvoka.

Naprava X800M2 je zdržljiva s številnimi ploščami, tako da lahko uživate v svoji obstoječi filmski in glasbeni zbirki ali v najnovejših izdajah v formatih z visoko ločljivostjo, vključno s SACD in DVD-A.

X800M2 podpira pretočne storitve 4K, vključno s storitvama Netflix in YouTube. Sprostite se in si oglejte svoje najljubše oddaje, ki jih predvajalnik Blu-ray neposredno predvaja z ultra visoko ločljivostjo.

HT-X8500 bo na voljo od konca marca po priporočeni maloprodajni ceni 400 €.

HT-S350 bo na voljo od začetka maja 2019 po priporočeni maloprodajni ceni 260 EUR.

Za specifikacije izdelka obiščite:

https://www.sony.si/electronics/zvocniski-moduli/ht-x8500

https://www.sony.si/electronics/zvocniski-moduli/ht-s350

https://www.sony.si/electronics/predvajalniki-blu-ray-disc/ubp-x800m2

Za več Sonyjevih novice obiščite http://presscentre.sony.si/

[1] Za brezžično povezavo prek povezave Bluetooth® je potreben Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), ki podpira sistem BRAVIA®.

[2] Visoka ločljivost omogoča tudi DSD11.2MHz. 

O podjetju Sony

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 77 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2018. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument

Komentarji (0)

Dodaj komentar

Komentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.