Sledite Sony Slovenia

Izklopite direndaj okoli sebe s Sonyjevimi novimi slušalkami z ovratnim obročem WI-1000XM2 z vodilnim odpravljanjem šumov v industriji

Sporočilo za javnost   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Uživajte v tišini nove ravni s slušalkami WI-1000XM2, zahvaljujoč novo razvitemu HD-procesorju za odpravljanje šumov QN1
  • Z naslednjo generacijo ovratnega obroča v družini 1000X izkusite vrhunsko kakovost zvoka in udobje pri nošenju skozi cel dan
  • Pametnejše poslušanje za prilagajanje vašega avdio doživetja

Sony danes predstavlja svoje slušalke WI-1000XM2 z vodilnim odpravljanjem šumov v industriji in vrhunsko kakovostjo zvoka, vse skupaj v elegantnem ovratnem obroču.

Tišina nove ravni

Poglobite se v glasbo in odstranite hrup iz ozadja s slušalkami WI-1000XM2, ki pametno preprečujejo, ujamejo in odpravijo ambientalni hrup. Stabilna prilegajoča se struktura z zaobljenimi slušalkami pomaga preprečiti, da ambientalni hrup vstopi v ušesa, medtem ko tehnologija Dual Noise Sensor ujame vsakršen šum. Sonyjev HD-procesor za odpravljanje šumov QN1 nato odstrani hrup, kar zagotovi izboljšano raven odpravljanja šumov. Celo hrup v letalski kabini je lahko učinkovito odstranjen, zahvaljujoč funkciji optimiziranja atmosferskega tlaka. Med letom uživajte v glasbi s popolno čistostjo, saj se odstranjevanje šumov prilagodi visoki nadmorski višini.

Vrhunski zvok

Doživite svojo najljubšo glasbo kot še nikoli prej z vrhunskim zvokom slušalk WI-1000XM2. Kljub kompaktni velikosti ušesni čepki vključujejo HD-sistem hibridnih pogonskih enot, ki vključuje 9-mm dinamično pogonsko enoto in pogonsko enoto Balanced Armature. To ustvarja osupljiv in širok razpon frekvenc z reproduciranjem jasnega zvoka čistih nizkih in nežnih visokih tonov. Vgrajen HD-procesor za odstranjevanje šumov QN1 se ponaša z 32-bitnim procesiranjem avdio signala, visokokakovostno pretvorbo iz digitalne v analogno obliko in ojačevalnikom za slušalke. Vse to zagotavlja visoko razmerje med signalom in zvokom z nizko stopnjo popačenja, za predvajanje glasbe vrhunske kakovosti. Tehnologija DSEE HX™ izboljša stisnjene digitalne glasbene datoteke, vključno s formatom MP3, in vas približa kakovosti zvoka visoke ločljivosti.

Udobno poslušanje

Slušalke WI-1000XM2 nudijo udobje s silikonskim ovratnim obročem za udobno prileganje in lahkotnejši občutek. Ušesni čepki se prilegajo globoko v uho, zahvaljujoč zaobljenemu dizajnu. Tako lahko poslušate svojo glasbo udobno skozi cel dan.

Revolucionirajte svoje doživetje poslušanja glasbe

Slušalke WI-1000XM2 so opremljene tudi z odličnim trajanjem baterije do 10 ur[1]za delovanje skozi cel dan. Z možnostjo hitrega polnjenja pa z 10-minutnim polnjenjem prejmete 80 minut predvajanja.

WI-1000XM2 imajo intuitivno delovanje z nadzorno enoto in omogočajo preprosto prostoročno klicanje, zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu na isti nadzorni enoti. Ko zaključite s poslušanjem, se magnetni ušesni čepki urejeno združijo in tako preprečujejo zapletanje. Za zabavo na letalu lahko slušalke priročno pospravite v kakovostno torbico, v katero lahko shranite tudi avdio kabel, USB-kabel in adapter za polnjenje.

Ta model se ponaša tudi s tehnologijo Adaptive Sound Control, ki vam omogoča poslušanje na svoj način s samodejnim spreminjanjem nastavitev slušalk glede na vašo aktivnost. Slušalke WI-1000XM2 so na voljo s priročnim glasovnim asistentom. Upravljajte svoj dan s svojim najljubšim glasovnim pomočnikom. Uživajte v zabavi, povežite se s prijatelji, prejmite informacije, nastavite opomnike in še veliko več. Slušalke so združljive tudi s Sonyjevo aplikacijo Sony | Headphones Connect, tako lahko prilagodite svojo glasbo tako preprosto kot svoj slog.

Slušalke WI-1000XM2 bodo na voljo od januarja 2020 po priporočeni ceni približno 330 €.

[1]Ob povezavi z BLUETOOTH® in vklopljenim odpravljanjem šumov. 

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument