Sledite Sony Slovenia

Glasba iz več virov z visokokakovostnim zvokom: predstavljamo Sonyjev nov Walkman® NW-ZX507

Sporočilo za javnost   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Uživajte v zvoku visoke ločljivosti z napredno avdio tehnologijo
  • Izkusite glasbo iz več virov, vključno s svojo najljubšo storitvijo za pretakanje v visoki kakovosti
  • Vrhunski dizajn za razkošno poslušanje

Sony danes predstavlja nov Walkman® NW-ZX507, ki vam omogoča, da izkusite glasbo iz različnih virov (angl. multi-source) z operacijskim sistemom Android™[1] in povezavo Wi-Fi. Preprosto dostopajte do skladb v napravi prek svojih najljubših storitev za pretakanje in prenos – brez kompromisov pri izjemni kakovosti zvoka.

Melodična tehnologija

Izkusite zvok visoke kakovosti na NW-ZX507, zahvaljujoč uravnoteženi povezavi premera 4,4 mm skupaj z DSD Native (11,2 MHz)[2] in predvajanju formatov 384 kHz/32 bit PCM, ki ga podpira tehnologija S-master HX™. Tako se boste lahko poglobili v zvok visoke ločljivosti. Na voljo je tudi podpora DSEE HX™, ki izboljša vašo obstoječo glasbo do skorajšnje kakovosti visoke ločljivosti. Procesor DSEE HX™ deluje celo, ko pretakate glasbo[3]. Poleg tega NW-ZX507 podpira visokoločljivostno brezžično zvočno tehnologijo LDAC, tako lahko sedaj uživate v zvoku visoke ločljivosti v načinu poslušanja glasbe, ki vam je najljubši.

Zahvaljujoč vrhunski zasnovi in izdelavi NW-ZX507 zlahka ustvari odličen zvok. Njegovo nosilno ohišje je sestavljeno iz rezkanega aluminijastega okvirja in rezkanega bakrenega bloka, ki pomagata ustvariti jasen in močan zvok, medtem ko skupno delovanje novo razvitega kondenzatorja FTCAP (kondenzatorja s prevodnim polimerom in trdnim elektrolitom) in dvoslojnega kondenzatorja zagotavlja udarne nizke tone. Sestavni deli, ki skrbijo za zvok, vključno z izvrstnimi spajkami ter natančnim avdio uporom, omogočajo jasne vokale in zvok ter poudarijo vsako podrobnost vaših najljubših skladb.

Razširite svojo glasbeno zbirko

Z operacijskim sistemom Android™ in povezavo Wi-Fi lahko dostopate do milijonov skladb s preprostim pretakanjem ali prenosom z vašo priljubljeno aplikacijo neposredno na svoj Walkman®, lahko pa napravo povežete z računalnikom in dostopate do glasbenih zbirk. Poslušanje vaših najljubših skladb še nikoli ni bilo tako preprosto.

Razkošno poslušanje

Z 9,14-cm (3,6 palca) HD-zaslonom na dotik lahko poslušate s stilom. Na voljo sta tudi priročen vhod USB Type-C™ in reža za kartico micro SD, skupaj s fizičnimi stranskimi tipkami za preprosto uporabo. NW-ZX507 prihaja v črni barvi in nudi pristen zvok v kompaktnem in elegantnem ohišju. Poleg tega baterija deluje do 20 ur[4], tako da lahko uživate v brezskrbnem poslušanju albuma za albumom.

Združljiv je z aplikacijo Sony Original Music Player, ki omogoča prilagajanje zvoka za najboljšo izkušnjo poslušanja do zdaj.

NW-ZX507 (64 GB) bo na voljo od novembra 2019 po priporočeni ceni približno 830 €.

[1] Android je blagovna znamka Google LLC.

[2]Potrebna je uravnotežena povezava.

[3]Potrebna je žična povezava.

[4]Z uporabo Sonyjeve originalne aplikacije za predvajanje glasbe in predvajanja MP3 prek neuravnotežene povezave.

Sony je ustvarjalno in razvedrilno podjetje s trdnimi tehnološkimi temelji. Ne glede na to, ali gre za igralne ali omrežne storitve oziroma glasbo, fotografije, elektroniko, polprevodniške naprave ali finančne storitve, je namen podjetja, da s pomočjo ustvarjalnosti in tehnologije napolni svet s čustvi. Za več informacij obiščite http://www.sony.net/ in www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument