Sledite Sony Slovenia

Doživite brezkompromisen zvok visoke ločljivosti s Sonyjevimi najnovejšimi dosežki na področju slušalk

Sporočilo za javnost   •   jan 09, 2018 17:18 CET

Po večkrat pohvaljenih slušalkah MDR-1A, ki so bile predstavljene leta 2014, so tukaj nove MDR-1AM2, ki se bodo na trgu vrhunskih slušalk ustoličile s številnimi novimi in izboljšanimi lastnostmi. Sony jih je zasnoval na osnovi bogatega znanja in izkušenj o slušalkah in njihov zvok še dodatno izboljšal.

Izjemen zvok za zahtevno uho

Če ne želite sklepati kompromisov pri kakovosti zvoka, so te slušalke vsekakor namenjene vam. Z dodatno izboljšavo lastnosti zvoka visoke ločljivosti lahko sedaj predvajajo frekvence do 100kHz, novo razviti 40mm zvočniki HD pa vam omogočajo, da uživate v celotni pasovni širini zvoka. Tukaj sta še z aluminijem prekriti diafragmi iz tekoče-kristalnih polimerov, ki omogočata popolno reprodukcijo vsakega še najmanjšega zvočnega detajla.

Model 1AM2 se ponaša z mrežico v Fibonaccijevem vzorcu, ki se še posebej izkaže pri zelo visokih frekvencah pa tudi z bakrenimi vodniki OFC (oxygen-free copper), ki so prevlečeni s srebrom za čim manjše izgube pri prenosu signala. Seznam prednosti dopolnjuje še možnost 4,4 mm uravnoteženega (balansiranega) priključka, za večjo uporabnost pa je tukaj tudi standarden 3,5 mm priključek.

Slušalke 1AM2 so zasnovane na osnovi dognanj in spoznanj pridobljenih z modelom MDR-Z1R iz družine Signature Series in sledijo enaki zvokovni usmeritvi.

Ključ je udobje

Nove slušalke so lažje kot prejšnji model, kar predstavlja veliko prednost ne glede na to, ali jih nosite doma ali na poti. Z njimi lahko dalj časa uživate v popolnem zvoku, za kar gre zahvala tudi ušesnim blazinicam, ki so bile razvite posebej za udobje daljšega nošenja. Narejene so iz udobnega sintetičnega usnja, pod katerim se nahaja poliuretanska pena z nizko prožnostjo.

Slušalke 1AM2 so na voljo v dveh stilsko zaznamovanih barvah – srebrni in črni – za popolno eleganco.

Zasnovane v tesnem sodelovanju s Kimber Kable®

V škatli s slušalkami sta priložena dva kabla – standarden s 3,5 mm priklopom ter kabel s 4,4 mm uravnoteženim (balansiranim) priklopom. Če pa želite dodati piko na i vrhunskemu zvoku, vam Sony nudi tudi kabel Kimber Kable® MUC-S12SB1, ki je združljiv s temi in ostalimi ‘single output’ slušalkami. Če torej iščete združljivost uravnoteženih (balansiranih) povezav med napravami Walkman® in Sonyjevimi slušalkami, ne iščite več drugod – pravi izdelek je zdaj pred vami.

Model MDR-1AM2 bo na voljo v začetku aprila 2018 po priporočeni maloprodajni ceni 250 evrov.

Model MUC-S12SB1 bo na voljo spomladi 2018 po priporočeni maloprodajni ceni 200 evrov.

Za podrobnejše tehnične podatke, prosimo, obiščite spletno povezavo:

MDR-1AM2.

Za več Sonyjevih novic obiščite povezavo http://presscentre.sony.eu/.

O podjetju Sony:

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net/, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument