Sledite Sony Slovenia

Bogata slika in zvok z novim Sonyjevim predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray™ in AV-sprejemnikom v udobju vaše dnevne sobe

Sporočilo za javnost   •   jan 09, 2018 17:31 CET

●Postavite se v središče dogajanja vsakega filma z novim predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray, ki dopolnjuje vašo izkušnjo slike HDR, saj podpira oba formata HDR - HDR10 in Dolby Vision™ .

●7.2-kanalni 4K HDR AV-sprejemnik, ki vas popolnoma obda z zvokom, s podporo za Dolby Atmos® in DTS:X™.

●Glejte ali poslušajte karkoli želite zahvaljujoč širokemu razponu podprtih video in glasbenih formatov ter pretočnih storitev.

Ta opazna Sonyjeva 4K HDR naprava omogoča, da se pri vas doma počutite, kot bi bili v kinu. Kot dopolnitev obstoječe ponudbe predvajalnikov 4K Ultra HD Blu-ray, novi UBP-X700 prinaša mnogo večji razpon barv, kontrasta in svetlosti v primerjavi z običajnimi predvajalniki Blu-ray. Slika, ki jo vidite, je tako mnogo bližje temu, kar vidite v realnem svetu.

Sony je tudi ponosen, da razširja ponudbo uveljavljenih izdelkov za domači kino z novim AV-sprejemnikom STR-DH790. Ta ponuja fleksibilno konfiguracijo kanalov 5.1.2 in podporo za Dolby Atmos in DTS:X. S tem prinaša mogočen kinematografski zvok, ki se prilagaja vam in vašemu okolju.

Povežite ju

Doživite predvajanje 4K Ultra HD Blu-ray, da bi videli še bolj detajljno sliko kot kdajkoli prej. Počutili se boste, kot da bi se pred vašimi očmi odvijal pravi prizor iz resničnega življenja.

Novi predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray™ X700 optimizira način, na katerega se slika HDR prenaša s predvajalnika na vaš televizijski zaslon in podpira HDR10 in Dolby Vision za neprekosljive detajle, barve in svetlost slike. Sprejemnik DH790 pa podpira tudi HDR10 in lastnosti, kompatibilne z Dolby Vision, s čimer kombinacija obeh – X700 in DH790 – odpira nov svet vrhunske slike in zvoka.

Za pristno doživetje, ko kinematografski zvok dopolnjuje sliko kot iz realnosti, povežite obe napravi skupaj in vse okrog vas boste zaslišali neverjetno jasne zvoke. Podpora za Dolby Atmos in DTS:X pri DH970 vam omogoča, da zapolnite prostor z zvoki nad vami in okrog vas. Tako boste zahvaljujoč postavitvi 5.1.2 zaslišali zvoke grmenja in strel, kot bi bile na nebu nad vami, ali zavijanja siren med dogajanjem na mestnih ulicah.

Za filme in še več

Glejte karkoli si zaželite, saj vam X700 na konice vaših prstov prinaša dostop do množice pretočnih storitev 4K. Netflix™, Prime Video™ in YouTube™ vam omogočajo, da izbirate med široko paleto izjemnih vsebin. Ta predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray poleg tega podpira tudi številne visokokakovostne video in glasbene formate, vključno z MP4, DSD, FLAC in drugimi.

Enostavna nastavitev

Tako predvajalnik X700 4K Ultra HD Blu-ray kot DH790 AV-sprejemnik odlikuje tanko, kompaktno ohišje, ki se popolnoma zlije z opremo vašega doma.

Oba izdelka sta zasnovana z mislijo na običajne dnevne sobe. Zahvaljujoč tehnologiji D.C.A.C (Digital Cinema Auto Calibration) je postavitev in nastavitev zvočnikov, priključenih na DH790, izjemno enostavna. S pomočjo mikrofona, ki ga priklopite na DH790, D.C.A.C. izvede serijo testnih tonov, s katerimi določi pravilne nivoje glasnosti glede na zaznano postavitev zvočnikov ter akustične lastnosti vaše sobe.

Model UBP-X700 bo na voljo januarja 2018 po predvideni priporočeni maloprodajni ceni 270 evrov.

Model STR-DH790 bo na voljo pomladi 2018.

Dodatne informacije:

STR-DH590: Združljiv s 4K/HDR, vključno z najnovejšim formatom HDR10 in standardom Dolby Vision Compatible.

SS-CSE: Zvočnik s tehnologijo Dolby Atmos, zasnovan ekskluzivno za Dolby Atmos ter z enostavno nastavitvijo.

Za podrobnejše tehnične podatke, prosimo, obiščite spletni povezavi:

UBP-X700

STR-DH790

Za več Sonyjevih novic obiščite povezavo http://presscentre.sony.eu/.

O podjetju Sony:

Podjetje Sony je vodilni proizvajalec avdio, video, igralnih, komunikacijskih in informacijskih tehničnih izdelkov za trg potrošnikov in profesionalnih uporabnikov. S svojo glasbo, slikami, računalniško zabavo in spletnim poslovanjem Sony predstavlja vodilno znamko za digitalno razvedrilo na svetu. Sony je zabeležil konsolidirano prodajo na letni ravni v višini približno 76 milijarde USD za fiskalno leto, ki se je končalo 31. marca 2017. Več informacij o Sony na centralni spletni strani http://www.sony.net/, o Sony Slovenija pa na www.sony.si.

Priložene datoteke

Wordov dokument